Altamura Holten review

Altamura Holten review

2 maart 2022 0 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn artikel; Altamura Holten review. Hier at ik tijdens mijn vakantie afgelopen oktober (2021) samen met mijn moeder en oma.

Altamura Holten review

Altamura Holten review

Vandaag lezen jullie mijn restaurant review; Altamura Holten review. Altamura is een Italiaans restaurant in het dorpje Holten. In oktober 2021 was ik hier op vakantie samen met mijn moeder en oma. Om te beginnen de inrichting van het restaurant, qua sfeer vond ik het erg gezellig. Ook het personeel was erg vriendelijk en dat vind ik altijd belangrijk.

Leestip: Gouden Huis review!

Altamura Holten review

Mijn moeder en ik kozen beiden voor een pasta en mijn oma voor vlees. Zij vonden hun gerecht beiden erg lekker. Er zat veel smaak aan. Ook ik proefde een hapje van hun gerecht en vond het erg lekker.

Altamura Holten review

Mijn keuze was; Pasta Carbonara zonder spek. Zelf ben ik niet zo van de ham en spek. Ham eet ik hoogstens op een tosti, spek eet ik niet, omdat het niet mijn ding is. Als nog vond ik deze maaltijd heerlijk! Er zat wel strooikaas bij het gerecht, en daar ben ik dol op!

Altamura Holten review

Als toetje koos ik voor deze lekkere cheesecake. Mijn oma nam ook deze cheesecake en mijn moeder de tiramisu. Alle 3 vonden we het toetje wederom ook super lekker.

Kortom: goed eten, goede sfeer, vriendelijk personeel. Nette prijzen voor de gerechten, dus wat mij betreft is dit restaurant echt een aanrader! Mocht je er ooit in de buurt komen, is het het zeker waard om hier lekker een hapje te gaan eten.

Leestip: Hoe ik mijn vakanties doorbracht als kind!

Hou jij van pasta? Of zou je dan liever een pizza kiezen?

Altamura Holten review