Baron Harderwijk review

Baron Harderwijk review

10 mei 2023 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn Baron Harderwijk review. Want tijdens een dagje Harderwijk, lunchten wij bij ‘Baron’ op het marktplein.

Baron Harderwijk review

Baron Harderwijk review

Tijdens ons dagje Harderwijk aten wij onze lunch bij Baron, daarom lees je nu mijn Baron Harderwijk review. Shoppen en lekker rondwandelen maakt hongerig 😉 Dus moet er natuurlijk tussendoor ook gegeten worden. Dat deden wij bij Baron op het marktplein.

Leestip: Busreis naar Berlijn!

Baron Harderwijk review

Beneden binnen is beperkte zitruimte, maar ook boven kun je nog zitten. Het zag er wel gezellig uit vond ik!

Baron Harderwijk review

Dit was ons eten. Zelf had ik de patat en poffertjes, mijn moeder had een uitsmijter met ham en kaas en mijn oma een kinderportie kroket met patat.

De poffertjes waren niet goed klaargemaakt, of van slechte kwaliteit, want sommige poffertjes waren nog taai, daar moest je stevig op kauwen om het weg te krijgen en dat hoort niet. Ook waren ze érg duur en ik kreeg er niet eens boter bij. Het fruit erbij was dan wel weer leuk gedaan. Maar dit gerecht is wat mij betreft zijn prijs niet waard. In Hilversum had ik een portie poffertjes voor de minder dan de helft van deze prijs die veel lekkerder waren en waar wél boter bij zat (geen fruit). Maar boter hóórt gewoon bij poffertjes! Net als poedersuiker.

Mijn moeder vond haar uitsmijter wel prima qua smaak, alleen kreeg zij geen boter op haar brood, het werd ook niet eens gevraagd. Daardoor ben je een droge hap aan het wegwerken, ook niet echt de bedoeling. Voor mijn mayonaise bij de patat (er hóórt saus bij patat, zorg er dan voor dat de saus bij de prijs in zit!!) moest ik apart betalen. Gelukkig had ik wel genoeg aan mijn mayo en hield ik zelfs nog wat over, waar mijn moeder dan weer erg blij mee was, omdat ze dat op haar brood kon smeren.

Oma was wel helemaal tevreden. Kroket en de patat smaakte prima, wat de patat betreft; klopt helemaal! Die was heerlijk. Dat had ik natuurlijk zelf ook. Dat was wél een geslaagde keuze, al had dat van mij nog wel wat meer mogen zijn. Ook het portie van mijn oma vond ik erg klein (ja ook voor een kinderportie was het klein!).

Al met al zou ik hier niet snel terugkeren, te hoge prijzen voor te weinig voedsel naar mijn mening. En niet alles was écht lekker. In totaal betaalden wij 41,75 euro voor onze lunch met thee. Echt wel flink aan de prijs! De laatste keer in Bussum met zijn 3en waren we 10 euro minder kwijt! Conclusie; geen aanrader!

Baron Harderwijk review

Dit uitzicht op het marktplein is dan wel weer erg leuk! Dat heb je dus als je boven zit en is zeker een pluspunt.

Leestip: Délifrance Bussum review!

Ben jij weleens bij deze Baron geweest? Wat vond je ervan?

Baron Harderwijk review