Binnenkort meer!

14 juli 2021 2 Door Marìs

Via deze weg wil ik jullie laten weten dat jullie binnenkort meer kunnen verwachten op deze blog. Op dit moment ben ik nog bezig om hiervoor wat foto’s uit te sorteren voor bij artikelen. Daarnaast wil ik ook alvast diverse artikelen op voorraad hebben voordat ik live ga.

Binnenkort meer

Leestip: Op de pagina ‘over ons’ lees je alvast een klein beetje meer!

Binnenkort meer!

Binnenkort meer te lezen hier! Stukje bij beetje zal deze blog steeds meer gevuld gaan worden. Ik hoop ergens in augustus echt te kunnen starten met het wekelijks plaatsen van artikelen. Binnenkort zal ik wel alvast een artikel voor jullie schrijven waarin ik mijzelf uitgebreid aan jullie ga voorstellen.

Dus hou mijn blog alvast in de gaten mocht je nu al hier terecht zijn gekomen! Bloggen doe ik al een hele tijd, op andere blogs. Nu ook op deze blog. Achter de schermen krijg ik hulp van mijn moeder, zij verzamelt tijdens vakanties en uitjes altijd de informatie, terwijl ik dan bezig ben met foto’s maken en andere dingen. Wij doen dit samen omdat het gezellig is, en gewoon omdat wij samen een goed team zijn!

Wij houden beiden van veel dezelfde dingen, en delen samen 1 grote liefde; Gran Canaria. Hier komen we indien mogelijk graag regelmatig, ook omdat we hier inmiddels lokale vrienden hebben. Maar ook reizen wij graag samen naar andere locaties.

Binnenkort dus meer! Tot snel!