Boathouse Almere review

Boathouse Almere review

15 juni 2022 1 Door Marìs

Boathouse Almere review. Begin mei 2022 waren mijn moeder en ik op de Floriade, en raakten we spontaan in gesprek met een Almeerder. Deze Almeerder beveelde ons Boathouse aan, omdat wij vertelden die avond uit eten te willen.

Boathouse Almere review

Boathouse Almere review

Van deze Almeerder begrepen wij dat Boathouse aan de andere kant van de stad ligt, dus met mijn navigatie hebben we het dan toch gevonden. Je zou er nooit spontaan langs rijden, als je het niet kent.

Van de bediening begrepen we dat ze binnenkort gaan sluiten en verbouwen. Om daarna weer te openen als Loetje. Wat men daarvan kan verwachten weet ik dus niet. Ik vergat foto’s te maken van het andere eten dat niet van mij was. En ook van mijn eigen toetje. Die van mijn moeder staat wel op de foto!

Boathouse Almere review

Ik ging voor deze schnitzel en die was erg lekker! De presentatie vond ik ook leuk gedaan.

Boathouse Almere review

Dit koos mijn moeder als nagerecht. Ik zette haar glas even bij mij voor de foto, waarna ik mijn eigen toetje op de foto vergat te zetten. Ik had gewoon simpel 2 bolletjes vanille ijs met slagroom. Wat wederom leuk opgemaakt was.

Kort om; wij vonden het eten beiden erg lekker. Dus dank aan de Almeerse man die ons dit restaurant aanraadde!

Leestip: Mijn review van Aladdin de musical!

Ben jij weleens bij dit restaurant geweest? Vertel ons wat je ervan vond!