Boshuis Drie review

Boshuis Drie review

19 oktober 2022 2 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn artikel; Boshuis Drie review, want in augustus was ik daar een middagje. We aten daar in de avond.

Boshuis Drie review

Boshuis Drie review

Op de verjaardag van mijn opa doen we altijd wat leuks met mijn oma. Ter herinnering aan mijn opa. Meestal is mijn tante dan ook mee, zo ook deze keer. Oma wilde graag weer eens bij Boshuis Drie eten, dus die keuze was snel gemaakt.

Leestip: Review Juttersmuseum De Koog!

Boshuis Drie review

Vooraf maakten we eerst een wandeling door het bos, waarbij we het plaatsnaam bordje tegen kwamen. Dus die moest ik natuurlijk even op de foto zetten.

Boshuis Drie review

Omdat het deze dag erg heet was, hielden we het bij een korte wandeling voordat we zouden gaan eten. Mijn opa en oma en moeder en tante stonden vroeger op de camping in Ermelo en daarom komen zij nog steeds graag in deze omgeving. Hier liggen voor hun veel mooie herinneringen.

Zelf ben ik van mening dat dit een hele mooie omgeving is om mooie wandelingen te maken! Je kunt zowel in het bos wandelen, als vlakbij de hei op om te wandelen.

Boshuis Drie review

We aten alle 4 een heerlijke kipsaté met kroepoek. Het smaakte wat mij betreft echt meer dan prima!

Boshuis Drie review

Tot slot namen we ook alle 4 nog een ijsje na als toetje. Dat was echt even een lekkere frisse afsluiter. Alle 4 beviel ons toetje ons ook prima.

Daarnaast is het personeel ook altijd erg vriendelijk in dit restaurant.

Leestip: Public grill Den Burg!

Wat is jouw favoriete soort toetje?

Boshuis Drie review