Charlie and the chocolate factory musical review

Charlie and the chocolate factory musical review

7 december 2022 4 Door Marìs

Charlie and the chocolate factory musical review. Wij bezochten deze musical in het Oude Luxor Theater op 9 oktober, omdat ik daar nog een tegoedbon van had. Afgelopen zomer zou ik eigenlijk naar de voorstelling van Richard Groenendijk zijn gegaan, maar toen was ik ziek, dus kreeg ik een tegoedbon. Inmiddels staat de voorstelling van Richard gereserveerd voor ergens in December.

Charlie and the chocolate factory musical review

Charlie and the chocolate factory musical review

Charlie and the chocolate factory musical review is het artikel dat jullie vandaag lezen. Onlangs zijn wij bij deze musical geweest omdat mijn moeder reclame op de radio hoorde hiervan. Daardoor wisten wij van de musical af. Achteraf gezien had ik ook tijdens de opening van het musical seizoen al wat voorbij zien komen van deze musical. Maar kennelijk was ik dat ook weer net zo hard vergeten. Omdat iedereen de film wel kent, hoef ik het verhaal van de musical niet te beschrijven. Mocht je dit wel nodig hebben, kijk dan even online op charliedemusical.nl.

Leestip: Columbus Scheveningen review!

Charlie and the chocolate factory musical review

De bus van de cast stond al voor het theater toen wij richting de lunchtent liepen. Dus die zette ik meteen even op de foto. Wat een heerlijke kleurrijke bus is dit!

Charlie and the chocolate factory musical review

Het begindecor. Het ziet er wel een stuk saaier uit met het licht in de zaal nog aan. Maar oh wat is dit een leuke musical! Er viel regelmatig wat te lachen en er waren 4 mensen die mij vooral opvielen. Dit waren De opa van Charlie, met wie hij naar the chocolate factory ging, Charlie zelf, Willy en Violet. Dit zijn overigens de namen van de voorstelling.

Naar ik begrepen heb, werd Willy gespeeld door Remko Vrijdag, Opa Jakob door John Buijsman (correct me if I’m wrong). Charlie door Dunyah Diallo en ik hoorde mensen in de zaal praten over Emma, dus ik neem aan dat de rol van Violet gespeeld werd door Emma Boom. Helaas stonden in het theater nergens de namen van de cast van die middag vermeld, erg jammer.

Charlie and the chocolate factory musical review

De oempa loempa’s.

Charlie and the chocolate factory musical review

De kids met hun ‘ouder’. Violet was zo goed op haar rolschaatsen, en een stem waar je u tegen zegt!

Charlie and the chocolate factory musical review

Willy Wonka, heerlijk die gezichten die deze man kan trekken!

Charlie and the chocolate factory musical review

Charlie, wat deed hij het goed!

Charlie and the chocolate factory musical review

De hele cast. Voor zover het op de foto paste. Deze musical vond ik erg leuk en ik heb ook diverse keren erg moeten lachen. De musical doet zeker niet onder voor de film, al is de fabriek natuurlijk wel compleet anders weergegeven dan in de film. Maar zoals in de film, dat wordt ook een beetje lastig in het theater. Als je het verhaal leuk vind, dan vind ik de musical zeker een aanrader!

Leestip: Een dagje Scheveningen!

Heb jij de musical Charlie and the chocolate factory al gezien? Wat vond je ervan?

Charlie and the chocolate factory musical review