Columbus Scheveningen review

Columbus Scheveningen review

12 oktober 2022 3 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn Columbus Scheveningen review. Hier namen we tussen de middag plaats voor een lunch tijdens ons dagje Scheveningen.

Columbus Scheveningen review

Columbus Scheveningen review

We deden vandaag een dagje Scheveningen, om eens te kijken wat daar nou te doen is. Deels weten we dat natuurlijk, maar wij wilden ook het centrum zien én de winkels bij de boulevard. Tussen de middag moesten we natuurlijk lunchen en dat werd Columbus!

Leestip: review Kustpark Texel!

Columbus Scheveningen review

Het hoge plafond en donkere interieur maakt het wat ongezellig.

Columbus Scheveningen review

Maar als je wat meer vooraan gaat zitten, maken kleine details zoals dit het alweer een stuk gezelliger!

Columbus Scheveningen review

De lunch was simpel; een uitsmijter met kaas en een tosti ham-kaas mét een schaaltje patat met mayo.

Ik vind het altijd zo jammer, dat wanneer je een tosti besteld je de ketchup automatisch door de strot geduwd wordt. De tosti zelf smaakte overigens heerlijk! Maar ik heb hem mooi lekker in de mayo gedipt.

Tip voor restaurants die tosti’s serveren; vraag aan je klant wat voor saus ze erbij willen!! Zelf wil ik altijd mayo erbij. Als ik het thuis maak, pak ik automatisch de mayo al en daarom vergeet ik altijd weer dat je dat er in restaurants niet automatisch bij krijgt. Vervolgens zit ik dan dus weer opgescheept met saus waar ik niks mee doe, zonde!

De uitsmijter vond ik zelf wat minder, omdat ik het brood wat te droog vond, maar mijn moeder vond deze juist erg lekker!

Leestip: Boathouse Almere review!

Bij welk gerecht krijg jij automatisch altijd een soort saus die je niet wilt?

Columbus Scheveningen review