Costa tapas review

Costa tapas review

1 juni 2022 2 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn artikel; Costa tapas review. Begin dit jaar bezochten wij Nootdorp, sliepen daar in een hotel, liepen rond in het centrum en gingenuit eten in de avond bij dit restaurant.

Costa tapas review

Costa tapas review

Vandaag lezen jullie mijn artikel over dit restaurant; Costa tapas review. We gingen gezellig uit eten in dit restaurant, hier vertel ik jullie vandaag meer over. Alle bestelde gerechten hebben wij samen gedeeld.

Leestip: Palmbomen tuinen in Nederland!

Costa tapas review

In dit restaurant eet je onbeperkt tapas voor een vaste prijs. De prijs is afhankelijk van welke dag je komt/ of het een feestdag is. Nog voordat we iets besteld hadden kregen we dit mandje brood met dips. Wel fijn voor tijdens het wachten op je eerste bestelling.

Costa tapas review

Daarna bestelden we als eerste: Vegetarische loempia, patatas bravas, een pastasalade en gehaktballetjes in tomatensaus. De pastasalade was niet helemaal mijn smaak, mijn moeder vond deze wel lekker. Zowel de loempia als de patatas bravas vond ik wel erg lekker. Beiden vonden mijn moeder en ik de gehaktballetjes in tomatensaus wat tegenvallen. We hebben wel eens lekkerdere gehaktballetjes gegeten.

Costa tapas review

Tijdens de tweede ronde bestelden we: patat met mayo, dit was eigenlijk een kinder tapas, maar hey patat vind iedereen lekker. Deze ronde bestelde mijn moeder de vegetarische loempia voor zichzelf. De vorige ronde was hij voor mij en proefde zij een stukje hiervan. Deze ronde bestelde zij ook de zalm voor zichzelf en die vond ze lekker. Zelf hou ik niet van zalm, dus hiervan proefde ik niet. Als vierde gerechtje hadden we de kippenvleugels op Spaanse wijze en deze vonden we beiden ook erg lekker.

Costa tapas review

En tot slot in de derde ronde: Nogmaals een vegetarische loempia voor mij en een tortilla voor mijn moeder. Ik proefde hier los wat ingrediënten van die ik lustte en dat smaakte prima. En toen hadden we genoeg gegeten. Tussen de middag hadden we al met een pannenkoek gelucht, dus wellicht hadden we anders nog wel meer gegeten. Maar we hielden wel wat plek over voor een toetje.

Costa tapas review

Natuurlijk mocht ook het toetje niet ontbreken! Mijn moeder koos voor tiramisu en ik voor de bavarois aardbei-passie duo. Hier zat aardbeiensaus en slagroom bij. Dit smaakte echt heerlijk fris! Vonden zowel mijn moeder als ik. Daarnaast smaakte de tiramisu ons beiden ook prima!

Toen we binnen kwamen werden we meteen vriendelijk ontvangen en waren we op 1 tafel na de enigen, maar later werd het een stuk drukker. Ondanks dat hoefden we nooit lang op ons eten te wachten nadat we besteld hadden, dus dat is een pluspunt. Je werd goed in de gaten gehouden of je nog iets wilde bestellen en als de gerechtjes op waren kwamen ze netjes vragen of je al toe was aan de volgende ronde. 

Het was een klein, maar leuk sfeervol restaurantje. Wij bestelden dus een paar rondes tapas, een toetje en diverse keren drinken. In totaal inclusief drinken (voor beiden 3x drinken) heeft dit ons 75,25 euro gekost. Dit bedrag is excl. eventuele fooi. Omdat ik van mening ben dat mensen zelf moeten weten of ze wel of geen fooi geven, zal ik in mijn artikelen over Nederland nooit schrijven over eventuele fooi.

Leestip: Review van Graaf Floris in Muiden!

Wat is jouw favoriete tapas restaurant?

Costa tapas review