De Beren Almere review

De Beren Almere review

23 november 2022 1 Door Marìs

De Beren Almere review. Voorafgaand aan de musical The Prom aten we bij restaurant De Beren in Almere.

De Beren Almere review

De Beren Almere review

De Beren Almere review. Voorafgaand aan de musical The Prom, die we in Almere bezochten, aten we vlakbij het theater bij restaurant De Beren. Dit is een keten met landelijk meerdere vestigingen, maar omdat ik er nog nooit gegeten had, leek me dat een prima optie. Het was natuurlijk ook wel erg makkelijk dat het vlakbij het theater zat. Mijn review gaat dus ook echt over de vestiging in Almere. Over andere vestigingen kan ik niet oordelen.

Leestip: Van der Valk Almere review!

De Beren Almere review

Een deel van het restaurant. Dit vond ik wel een gezellig en knus hoekje. Het was verder erg druk in het restaurant, dus daarom maakte ik alleen een foto van dit hoekje.

De Beren Almere review

Ons eten. Ik koos voor de Fish & chips en mijn moeder koos de Classic burger. Dit werd zo voor ons neergezet. Wij hadden nog geen bestek of niks gekregen. Toen wij vervolgens vroegen om bestek, zei het meisje dat ze bestek aan een collega zou vragen, maar er kwam maar niemand. 
Uiteindelijk is mijn moeder zelf naar de bar gelopen om nogmaals om bestek te vragen en daarna kwam eindelijk het bestek. Beetje jammer dat je eten dan ondertussen al half koud staat te worden. Meerdere mensen die in ons hoekje zaten hadden geen bestek. Dit vind ik persoonlijk erg slordig. 

De Beren Almere review

Onze toetjes. Ik koos voor een dame blanche, maar helaas was de saus warm, waardoor het gestolde chocolade werd zodra je dit over het ijs goot. Dat is wat mij betreft niet hoe een dame blanche hoort te zijn. De saus hoort saus te blijven. Afgezien daarvan smaakte het verder wel lekker, maar dit maakte wel dat de chocoladesaus verder liet voor wat het was.

Ook wilden wij tussendoor nog een keer iets en dat zou doorgegeven worden, maar wederom werd er gewoon niet gecommuniceerd onderling. Heel vervelend. Op het laatst was er een man die ons hielp en dat ging een stuk beter en sneller. Door deze ervaring zou ik helaas dus niet snel terug gaan. Het eten was verder wel gewoon prima.

Wel hoorden we mensen over Almere Jungle praten, dat schijnt erg leuk te zijn, want die mensen waren er geweest. Dus dat uitstapje ga ik op de lijst zetten, dan kom ik erop terug bij jullie wanneer we weer een bezoek aan Almere gebracht hebben. Dit zal vermoedelijk wel pas volgend jaar worden.

Leestip: Buon Appetito Den Burg review!

Heb jij weleens gegeten bij een restaurant van deze keten en hoe was dat?

De Beren Almere review