De heksenketel Weesp review

De heksenketel Weesp review

11 januari 2023 1 Door Marìs

De heksenketel Weesp review. Het is niet specifiek een lunchtentje, maar eigenlijk meer een kroeg. Toch kun je er prima lunchen.

De heksenketel Weesp review

De heksenketel Weesp review

De heksenketel Weesp review. Meestal kijk ik van tevoren op Google wat voor restaurantjes er in het centrum zitten van de plaats waar we naartoe gaan. Zo ook deze keer. Dan bekijk ik even of en hoe laat ze open zijn op de dag dat ik ga, en ik bekijk het menu op de site. En zo kwam ik uit bij de heksenketel. Het bleek alleen geen restaurantje te zijn, maar meer een kroeg. Ook prima. Ze hadden lekker eten en daar ging het mij om.

Leestip: Een dagje Barneveld!

De heksenketel Weesp review

Dit was onze lunch. Mijn moeder had een panini met honing en brie. Ik had een panini tosti met ham en kaas én een portie patat met mayo, die we overigens samen gedeeld hebben.

De heksenketel Weesp review

Een gezellige kleine kroeg met buiten nog een heel groot terras aan de waterkant. Het personeel is super aardig en gezellig, dus wij zaten hier helemaal prima.

De heksenketel Weesp review

En overal hangen heksen binnen! Leuk gedaan! Ondanks dat dit geen restaurant is, plaats ik mijn review toch in die categorie, gewoon zodat jullie weten dat je hier (simpele dingen) kunt eten en dat het eten gewoon helemaal prima is! Daarom vind ik de heksenketel ook zeker een aanrader!

Leestip: Happy Italy Rotterdam review!

Ben jij weleens hier geweest?

De heksenketel Weesp review