De Hertogh Putten review

De Hertogh Putten review

12 april 2023 0 Door Marìs

De Hertogh Putten review. Tijdens ons dagje Putten, moest er natuurlijk tussen de middag ook gewoon gegeten worden. En daar trakteerde mijn oma ons op.

De Hertogh Putten review

De hertogh putten review

Je leest nu mijn artikel; De Hertogh Putten review! Want ook in Putten moest er natuurlijk tussendoor even gegeten worden. Mijn oma trakteerde ons op een lunch bij De Hertogh. Dit is een restaurantje die zit aan het plein waar ook de markt staat. Wij zaten in een soort aanbouwtje waar 2 tafeltjes stonden en ook een deur naar buiten was, waardoor we perfect uitzicht hadden op de markt. Erg gezellig dus!

Leestip: Richard Groenendijk ‘voor iedereen beter’ review!

De Hertogh Putten review

Mijn moeder en oma hadden beiden een warm broodje met brie. Oma een meergranen bol en mijn moeder een Italiaanse bol. Zij vonden hun eten beiden lekker, maar het broodje was lastig door te snijden, zelfs met het scherpe mes dat ze erbij kregen kostte het nog de nodige kracht. Wat natuurlijk niks af doet aan de smaak van het eten.

De Hertogh Putten review

Ik had een wrap kip en patat met mayo. Toen ik mijn eten bestelde vroeg ik al aan het meisje die onze bestelling opnam of dit álle ingrediënten waren die op de kaart vermeld stonden, want ik lust geen tomaat. Er werd wat twijfelachtig ja gezegd, dus ik hield mijn hart al vast. Wordt mijn wrap gebracht, en wat zit erin? Juist; tomaat. Moest ik dus dat hele ding open rollen en alle tomaat eruit vissen om hem daarna weer dicht te rollen. Gelukkig zaten we een beetje afgelegen, want het is niet bepaald fris als je iemand dat ziet doen in een restaurant vind ik. Maar ja, dan had het op de kaart moeten staan, dan had ik direct kunnen zeggen; zonder tomaat!

Irritatiepuntjes en complimenten

Dat zijn dan kleine irritatiepuntjes van mij, ik vraag niet voor niks of alle ingrediënten op de kaart staan. Tip voor dit restaurant; zet op de kaart dat er ook tomaat in zit!! De kip die erin zat was echt heel erg lekker! Goed krokant, echt top! Wat dat betreft zeker een aanrader!
Ook had ik nog patat met mayo erbij besteld, en ook dat was erg lekker, geen standaard patat, maar echt vers gemaakt van aardappelen. Dat kon je duidelijk proeven.

Voor de prijzen heb ik dit keer helaas niet een heel duidelijk beeld voor jullie. Omdat mijn oma betaalde heb ik zelf geen bon. We bestelden allemaal eerst een rondje warm drinken en ik dronk daarna nog een appelsap. Naast het eten. Ik gok dat het ons maximaal 50 euro gekost heeft in totaal. De prijzen op de website zijn namelijk oud en kloppen dus niet. Inmiddels zijn de prijzen gestegen. Zou ik dit restaurantje aanbevelen? Ja zeker! Je hebt veel keuze in wat je kunt bestellen en wat wij hadden was erg lekker. Zeker een aanrader dus!

Leestip: The Market hotel Groningen review!

Heb jij weleens geluncht bij De Hertogh in Putten? Hoe beviel dat?

De hertogh putten review