De Kroon Markelo review

De Kroon Markelo review

13 april 2022 3 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn artikel; De Kroon Markelo review. Want tijdens ons bezoek aan Markelo hebben wij daar ook geluncht.

De Kroon Markelo review

De Kroon Markelo review

Vandaag lezen jullie mijn artikel: De Kroon Markelo review. We lunchten namelijk in Markelo, bij naar mijn idee ook het enige restaurantje wat open was. Deze had ik van tevoren al opgezocht, omdat ik zeker wilde zijn dat ik de keuze had uit eten wat ik lekker vind.

Leestip: Mijn review van de musical Aladdin!

Wij waren de eersten die binnen kwamen lopen in het restaurant. Wel was er iets van een zakelijke bijeenkomst, want we hoorden heel veel mannelijke stemmen uit een andere ruimte komen bij binnenkomst.

De Kroon Markelo review

Wij gingen in de serre zitten, zodat we goed licht hadden. We bestelden ons drinken en kregen de kaart om onze lunch uit te zoeken.

De Kroon Markelo review

Zelf ging ik voor het Kroonjuweel; een schnitzel met ui, gebakken ei en patat. Eigenlijk hoorde hier ook nog champignons bij en spek, maar daar hou ik beiden niet van, dus ik vroeg of ik het zonder deze ingrediënten kon krijgen, en dat kon gewoon.

Mijn moeder ging voor de gehaktbal compleet, met patat. Wij proeven altijd van elkaars gerechten, en ook haar gerecht was lekker, net als die van mij. Ik heb echt heerlijk geluncht en natuurlijk hebben we er ook meerdere keren drinken bij besteld. Ik zat echt te genieten daar!

In totaal kostte deze lunch ons 34,25 euro. Dit bedrag is exclusief eventuele fooi, omdat ik van mening ben dat iedereen voor zichzelf moet weten of je fooi geeft of niet. Daarom doe ik nooit uitspraken over fooi.

Het restaurant zelf vond ik er erg gezellig uit zien. Ook was het er schoon en daarnaast was het eten dus erg lekker. Van de stoelen maakte ik apart nog een foto, want deze zaten wel erg lekker en waren precies het soort stoel waar ik naar op zoek ben voor bii mij thuis. Er zat een merkje op waar een website op vermeld stond, dus ik ga uitzoeken of ik daar als particulier stoelen kan kopen. Dit restaurantje vond ik absoluut een aanrader en het hoogtepunt van het hele dorp! Verder was het personeel ook erg vriendelijk, ze letten ook goed op of je (nog) wat wilde bestellen! Dat kun je niet van elk restaurant zeggen.

Leestip: 2 leuke Canarische markten!

De Kroon Markelo review