De Tolboom Terschuur review

De Tolboom Terschuur review

22 februari 2023 0 Door Marìs

De Tolboom Terschuur review. Na ons bezoek aan het speelgoed museum in Terschuur gingen wij hier een hapje eten. Omdat ik vanwege mijn verjaardag mensen mee gevraagd had, waren we deze keer niet met zijn 2en, maar met zijn 3en. Het viel namelijk in de herfstvakantie, dus anderen waren op vakantie.

De Tolboom Terschuur review

De tolboom Terschuur review

De tolboom Terschuur review. Deze keer aten wij bij deze pannenkoekenboerderij. Het was alweer even geleden dat ik in een pannenkoekenrestaurant at. Dus dan heb ik er altijd extra veel zin in. Helemaal na een dagje rondlopen in het museum had ik inmiddels wel weer trek gekregen.

Leestip: Landal Twenhaarsveld Holten review!

De Tolboom Terschuur review

Een gezellige boerderij met heel veel zitplekken. Dit was namelijk niet de enige zaal die er beneden was. Er was nog een zitgedeelte en ook boven was er nog een zaal waar je kon zitten, alleen was deze gesloten toen wij er waren, omdat er beneden genoeg plek was.

De Tolboom Terschuur review

Onze pannenkoeken. Zelf had ik een kaaspannenkoek. Deze was lekker, maar niet heel bijzonder, ik heb ze weleens lekkerder gegeten. Mijn moeder had een pannenkoek met appel en rozijnen en onze gast had een pannenkoek met appel en banaan. Zij vonden hun pannenkoek beiden erg lekker.

De Tolboom Terschuur review

Onze toetjes. Ik bestelde een coupe simpel, wat bestond uit 2 bolletjes vanille ijs met een koekje. Eigenlijk ook slagroom, maar ik bestelde hem zonder. Mijn andere 2 tafelgasten bestelden beiden spekkoek met ijs en slagroom. Van beiden kreeg ik een stukje spekkoek en die was erg lekker! Ook het ijs smaakte heerlijk!

Of ik nog een keer terug zou gaan? Ik denk het wel, alleen dan niet voor een kaaspannenkoek. Ik proef ook altijd een stukje pannenkoek met niks erop en dat smaakte erg lekker. Zo weet ik dan altijd of de pannenkoek zelf lekker is, of dat ik die al niks vind. Dan kan ik ook beter oordelen. Het personeel was ook erg vriendelijk en stond snel voor je klaar wanneer je iets wilde bestellen. Altijd een pluspuntje!

Leestip: Graaf Floris Muiden review!

De Tolboom Terschuur review