Délifrance Bussum review

Délifrance Bussum review

26 april 2023 0 Door Marìs

Het is tijd voor mijn Délifrance Bussum review. Recent deden wij namelijk een dagje Bussum, wij zijn; mijn moeder, oma en ik. En bij een dagje uit, hoort ook een lunch tussendoor.

Délifrance Bussum review

Délifrance Bussum review

Jullie lezen momenteel mijn Délifrance Bussum review. Helaas was er veel leegstand van panden in het centrum, waardoor we er vrij snel doorheen waren. Maar we hebben het wél gered tot de lunch. Van tevoren had ik al even via internet gekeken welke eettentjes er zaten en waar ik wilde eten. De rest laat het altijd aan mij over om iets uit te zoeken, dus dat is leuk! Omdat ik bij de Délifrance wel veel lekkere dingen zag, werd dat het resultaat.

Leestip: Public Grill Den Burg review!

Délifrance Bussum review

Gezellig! Ook was er een bankje met daar tegenover een tafel en 2 stoelen. Dus daar waren wij lekker gaan zitten.

Délifrance Bussum review

Ons eten. Mijn moeder had een panini gekozen met zalm en tonijnsalade. Zelf lust ik geen zalm, dus dat heb ik niet geproefd, maar de tonijnsalade smaakte prima. En zij vond het erg lekker. Mijn oma koos voor de croissant met brie en ei, dit vonden wij beiden erg lekker! Zelf had ik een stokbroodje met brie gekozen en deze was ook lekker. Maar stiekem vond ik de croissant die mijn oma had nog het lekkerste!

Délifrance Bussum review

Wit stokbroodje met brie klein. Als drinken hadden wij allemaal thee erbij genomen. Mijn moeder gemberthee, ik verse muntthee (en ja de balderen vis ik er altijd uit als het gekleurd genoeg is). En mijn oma gewone thee.

Conclusie

Het was duidelijk te proeven dat de dingen vers waren, wat het eten extra lekker maakt. Mijn stokbroodje met brie vond ik wat aan de saaie kant, dus ik had de komkommer en sla maar bovenop de brie gelegd. Wel was er gevraagd of ik er boter op wilde en daar had ik ja tegen gezegd. Maar dat was jammer genoeg alleen hier en daar een klein klontje. De tomaat heb ik uiteraard weer weggegeven aan mijn moeder. En zoals te zien is kreeg ik een bord dat stuk was en dat je eigenlijk niet meer kunt serveren, maar gewoon weg moet gooien. Zo’n kapot bord ziet er toch altijd armoedig uit als je dat voorgeschoteld krijgt.

Maar over het algemeen vind ik dit restaurant, want zo noem ik het gewoon, zeker een aanrader! Ze rekenen nette prijzen, het personeel is erg vriendelijk en staat meteen klaar om te helpen. Je hoeft ook niet lang op je eten te wachten, wat ook heel fijn is! Toen we zaten te eten, werd het ook hoe langer hoe drukker, dus ik denk dat de locals hier ook wel graag komen.

Leestip: The Market hotel Groningen review!

Heb jij weleens bij de Délifrance in Bussum gegeten?

Délifrance Bussum review