Een dagje Barneveld

Een dagje Barneveld

21 december 2022 2 Door Marìs

Een dagje Barneveld. In de avond ging ik naar een evenement in de buurt van Barneveld, dus daarom deed ik voorafgaand aan dat evenement een rondje Barneveld.

Een dagje Barneveld

Een dagje Barneveld

Een dagje Barneveld. We kwamen pas later in de middag aan, omdat ik dacht dat het centrum van Barneveld niet zo groot zou zijn, maar het was toch nog wel een stukje groter dan verwacht. Je kunt hier gemakkelijk een hele middag doorbrengen om te shoppen en wellicht nog iets langer. 

Leestip: Een dagje Nunspeet!

Zelf ben ik ook nog een paar winkels in geweest toen ze nog open waren en ik kocht onder anderen een nieuwe handbagage rugzak van mijn verjaardagsgeld. Deze was lekker kleurrijk, en er zat genoeg ruimte in voor mijn laptop, dus ik ben er helemaal blij mee.

In de avond wilden wij uit eten gaan bij tapas restaurant Tres, maar we hadden niet gereserveerd, wist ik veel dat het zo druk zou zijn in Barneveld. Dat had ik toch wel onderschat. Helaas zat de tapas tent dus ook vol en konden wij daar niet eten. Uiteindelijk zijn wij daarom naar een Italiaan gegaan, die ook erg populair is (dat moet wel, want hij zit er al jaren). De Tapastent in Barneveld blijft dus wel op mijn lijstje staan van restaurants waar ik graag nog eens wil eten. Als het al vol zit, móet het wel lekker zijn.

Een dagje Barneveld

Een stukje winkelstraat van Barneveld. Het centrum vond ik eigenlijk wel gezellig. Het is toch fijn als de winkels echt bij elkaar zitten in een centrum.

Een dagje Barneveld

Mooi gebouw! Geen idee wat dit precies voor gebouw is, maar ik vond hem mooi, dus een foto waard!

Een dagje Barneveld

Er was schuim in de fontein en niet zo’n beetje ook!

Een dagje Barneveld

Nog zo’n mooi gebouw in het centrum! Barneveld heeft me zeker positief verrast en als ik een keer wat meer tijd heb, is het best leuk om daar even te shoppen en daarna uit eten te gaan. Omdat ik rond sluitingstijd in het centrum was, heb ik niet veel van de winkels gezien.

Leestip: Sunset Boulevard Katwijk review!

Ben jij weleens in Barneveld geweest en wat vond je ervan?

Een dagje Barneveld