Een dagje Groningen

Een dagje Groningen

1 februari 2023 0 Door Marìs

Een dagje Groningen is altijd leuk, dus daarom gingen wij op mijn verjaardag daarheen. Gewoon omdat ik altijd graag iets leuks wil doen op mijn verjaardag. Het was enorm boffen dat het zulk mooi weer was, dat heb ik hier in Nederland bijna nooit meegemaakt op mijn verjaardag.

Een dagje Groningen

Een dagje Groningen

In dit artikel neem ik jullie mee met een dagje Groningen. Als ik in Nederland ben met mijn verjaardag (meestal is dat om het jaar), dan wil ik altijd weg van huis en iets leuks doen. Helaas werd meerdere nachten hotel wel erg duur, dus hield ik het bij meerdere dagen iets leuks doen en 1 nachtje hotel. Een van die dingen was dus een dagje naar Groningen (met hotelovernachting).

Leestip: Het Goudkantoor Groningen review!

Een dagje Groningen

Het begon nogal mistig, we hebben echt volop in de mist gereden, want we vertrokken al vroeg.

Een dagje Groningen

Soms reden we compleet in de mist, en soms brak de zon erdoorheen. En dat zag er dan zó mooi uit!

Een dagje Groningen

Zoals hier. Volop zon ineens. Zo mooi hoe de zon het dan wint van de mist!

Een dagje Groningen

Het was markt in Groningen. Zelf waren wij later in Groningen dan ik wilde, dus de markt hebben wij overgeslagen. Maar als je de tijd hebt, is het natuurlijk altijd wel leuk om even over de markt te lopen.

Een dagje Groningen

De grote winkelstraat. Het is hier altijd gezellig druk en zo ook vandaag. Wanneer je een dagje naar Groningen gaat hoef je je niet te vervelen, want er is echt meer dan genoeg te zien in deze stad. Van mooie gebouwen tot de vele winkels, of de markt als die er is. Je bent er zo een hele dag zoet.

Een dagje Groningen

Het was ook echt heerlijk weer! En dat voor 18 oktober! Om een uur of 3 keek ik even hoe warm het was en toen zag ik dit. 17 graden! Vandaar dat ik het zo warm had met mijn tussenjas aan. Ik had rustig mijn bodywarmer aan kunnen hebben in plaats van een jas. Heerlijk! Dat was wel even een leuk verjaardagscadeau.

Ik vond Groningen echt een leuke stad en het is ook echt een stad waar je nog wel eens terug wilt gaan. 

Leestip: Een dagje Weesp!

Ben jij weleens in Groningen geweest en hoe vond je deze stad?

Een dagje Groningen