Een dagje Harderwijk

Een dagje Harderwijk

17 mei 2023 0 Door Marìs

Vandaag lezen jullie meer over een dagje Harderwijk. Er is genoeg te doen in Harderwijk en omgeving. Daarom lees je hoe wij een dagje Harderwijk hebben ingevuld en natuurlijk geef ik nog wat suggesties om te doen.

Een dagje Harderwijk

Een dagje Harderwijk

Er zijn genoeg dingen te doen tijdens een dagje Harderwijk, daarom geef ik ook wat suggesties. Natuurlijk vertel ik jullie ook hoe wij onze dag invulden. Iedereen zal zijn of haar dag weer anders invullen en dat maakt dagjes weg gaan ook zo leuk! Helaas konden wij deze dag niet al vroeg op pad gaan, dus waren onze mogelijkheden ook al wat beperkter.

Leestip: Baron Harderwijk review!

Een dagje Harderwijk

Daarom kozen wij ervoor om een dagje te shoppen. We hebben rondgelopen in het centrum van Harderwijk en zijn lekker wezen shoppen en lunchen. Zelf zocht ik nog naar spierwitte shirtjes. Want onlangs had ons koor een Passion-concert, net als bij de echte Passion, moesten we in spierwitte kleding komen. En mijn witte kleding was nogal beperkt. Hierdoor moest ik iets te warm gekleed het podium op. En omdat de kans groot is dat we vaker zoiets gaan doen, wilde ik dus spierwitte shirtjes hebben met korte mouw. Daar slaagde ik gelukkig voor, dus ik was helemaal blij!

Verder besloten wij te lunchen bij Baron op het marktplein. Hier zou ik niet snel weer gaan eten, de reden hiervan lees je in mijn artikel van vorige week. Maar als nog is het wel gezellig om aan het marktplein te gaan lunchen. Er lopen genoeg mensen rond, dus je hebt altijd wel wat te zien.

Een dagje Harderwijk

Tijdens het lopen door Harderwijk kwamen wij ook langs de Vischpoort, dat soort dingen vind ik er altijd erg mooi uitzien. Het heeft iets traditioneels op een leuke manier.

Een dagje Harderwijk

Net als de Vischmarkt, het ziet er heel mooi en gezellig uit. Al die verschillende huisjes ogen super sfeervol vind ik.

Een dagje Harderwijk

Of dit leuke straatje, deze bewoners hebben het met elkaar helemaal gezellig gemaakt en er stonden ook veel kleurrijke plantjes buiten. Helemaal gezellig!

Behalve rondlopen in het centrum is er in Harderwijk natuurlijk nog veel meer te doen. Je kunt bijvoorbeeld ook naar het Dolfinarium gaan, dat heb ik vroeger met school weleens gedaan als schoolreisje. Dus kun je nagaan hoe lang het al bestaat! Ook kun je het stadsmuseum Harderwijk bezoeken. Wil je liever iets actievers wat ook leuk is voor kinderen? Dan is er ook een klimbos te vinden in Harderwijk. Maar midden in het centrum bevind zich ook het Hortuspark. Dus je kunt wellicht ook wat te eten meenemen en dat lekker in het park opeten. Hou je meer van geschiedenis? Dan kun je ook naar het Bottermuseum gaan.

Leestip: Wildlands Emmen review!

Ben jij weleens in Harderwijk geweest? Wat heb jij toen gedaan en hoe vond je dat?

Een dagje Harderwijk