Een dagje Markelo

Een dagje Markelo

6 april 2022 2 Door Marìs

Vandaag schrijf ik voor jullie over een dagje Markelo. Is dit dorp leuk om te bezoeken of niet? Dat lees je in dit artikel!

Een dagje Markelo

Een dagje Markelo

Al je denkt ik doe een dagje Markelo, dan kom je bedrogen uit. Want Markelo is helemaal niet zo groot. Je zult je bezoek aan Markelo dus moeten combineren met iets anders.

Leestip: Busreis naar Berlijn!

Wel kun je in het centrum deze bekende kaasfabriek vinden. Dus je zou kunnen kijken of je bezoek aan Markelo te combineren is met een bezoek aan deze fabriek. Zij hebben soms namelijk open huis. En dan is het natuurlijk wel leuk om binnen even een kijkje te nemen.

Het centrum van Markelo is namelijk erg klein, dus daarvoor hoef je het niet te doen. Wel vonden wij de ‘de Kroon’ een locatie om lekker te lunchen. Hier kunnen jullie binnenkort een review van lezen. Het artikel over Markelo kan ik dus eigenlijk ook niet heel veel uitgebreider maken, daar wij ook compleet onvoorbereid deze kant op zijn gegaan. Wellicht is het handig om een volgende keer eerst eens uit te zoeken wat er in de plaats of omgeving (nog meer) te doen is.

Een dagje Markelo

We hoorden bij De Kroon ook dat Markelo zelf inderdaad erg klein is en dat een bezoek vaak gecombineerd wordt met wandelen in de omgeving. Want met Sallandse heuvelrug en de Holterberg binnen handbereik, kun je in dit gebied heerlijk wandelen.

Maar waar wij gedacht hadden om een dag in dit dorp door te brengen, kwamen we bedrogen uit. En daarom zijn wij na de lunch nog een ander dorpje gaan bezoeken wat redelijk in de buurt was. Want dat is natuurlijk ook nog een optie om een hele dag door te brengen in deze omgeving. Ook over deze plaats kunnen jullie binnenkort meer lezen op mijn blog.

Leestip: Altamura Italiaans restaurant Holten review!

Ben jij wel eens in Markelo geweest?

Een dagje Markelo