Een dagje Nootdorp

Een dagje Nootdorp

25 mei 2022 2 Door Marìs

Een dagje Nootdorp is het artikel wat jullie vandaag lezen. Recent was ik namelijk een (half) dagje in Nootdorp. Ik had die dag een druk programma, waarin ik meerdere plaatsen bezocht.

Een dagje Nootdorp

Een dagje Nootdorp

Begin dit jaar deden wij een (half) dagje Nootdorp. We liepen rond in het centrum en nog een heel stuk een woonwijk in. Eerder op de dag waren we al elders geweest. En we eindigden onze dag in Nootdorp, waar we rondliepen in het centrum, daar ook uit eten gingen én in een hotel sliepen.

Leestip: Een dagje Markelo!

Een dagje Nootdorp

Gezellig deze pandjes! Het centrum was mooi klein en overzichtelijk, zodat je precies wist waar je gelopen had en waar nog niet. Dat vond ik ideaal! Ook de sfeer was gezellig, alleen al door dit soort winkelpanden.

Een dagje Nootdorp

Van veraf dacht ik dat dit een kerktorentje was, maar deze bleek van het winkelcentrum te zijn. Zo zie je maar hoe je voor de gek gehouden kunt worden. Wel zag ik de andere kant op nog een stukje van een kerktoren, dus daarom liepen wij nog een heel stuk door een woonwijk. De korte route werd afgesloten met een hek, dus moesten wij omlopen. Het was verder lopen dan ik dacht, maar uiteindelijk kon ik hem toch mooi op de foto zetten. Alleen jammer dat de bomen in de weg stonden.

Je zou een bezoek aan Nootdorp kunnen combineren met een bezoek aan Landgoed Clingendael, alleen ligt dat weer meer richting Scheveningen dan dat het echt bij Nootdorp ligt. Maar Scheveningen ligt ongeveer 10 a 15 minuten verderop, dus het is op zich prima te combineren. Verder is Nootdorp maar echt een klein dorpje en is er naar mijn weten niet heel veel te doen. Maar dat neemt niet weg dat het wel een mooie omgeving is.

Je kunt daarom je bezoek aan Nootdorp dus prima combineren met iets anders in de omgeving, want het tapas restaurant Costa, vind ik wel echt een aanrader! Maar daarover kunnen jullie meer lezen in mijn artikel van volgende week, waarin ik dit restaurant ga reviewen.

Leestip: Review van Wildlands Emmen!

Ben jij wel eens in Nootdorp geweest?

Een dagje Nootdorp