Een dagje Nunspeet

Een dagje Nunspeet

9 november 2022 1 Door Marìs

Vandaag neem ik jullie mee met een dagje Nunspeet. Want eind van de zomer was ik daar een half dagje. Deze keer at ik niet in Nunspeet, dus er volgt geen restaurant review.

Een dagje Nunspeet

Een dagje Nunspeet

Een dagje Nunspeet op de Veluwe. Nunspeet is een gezellig dorpje op de Veluwe, en omdat ik hier moest wezen, besloot ik ook meteen foto’s te maken voor jullie. Je kunt hier namelijk prima een half dagje doorbrengen.

Leestip: Ecomare De Koog review!

Een dagje Nunspeet

Dit is de winkelstraat van Nunspeet. Met aan de linkerkant de kerk. Geen idee waarom, maar ik vind het iets gezelligs hebben. 

Een dagje Nunspeet

Je kunt hier prima een half dagje zoet zijn met winkelen. Ligt er natuurlijk wel een klein beetje aan waar je naar op zoek bent, maar stel je gaat voor kleding, vermaak je je prima.

Een dagje Nunspeet

Het plein. Ook is er een gezellig plein met een fontein. En je kunt natuurlijk ook prima ergens gaan lunchen als je wilt. Hier had ik zelf helaas geen tijd voor, omdat ik daarna weer elders moest wezen, maar als ik de tijd gehad had, was ik zeker ergens gaan lunchen.

Je kunt een half dagje Nunspeet dus ook prima combineren met een stukje wandelen op de Veluwe. Zo ben je toch weer een hele dag weg en je kunt 2 totaal verschillende dingen combineren. Dat vind ik zelf altijd wel leuk.

Leestip: review Catharinahoeve Den Burg!

Ben jij weleens in Nunspeet geweest?

Een dagje Nunspeet