Een dagje Putten

Een dagje Putten

5 april 2023 0 Door Marìs

Recent deden wij een dagje Putten. Hoe wij deze dag invulden dat lezen jullie vandaag. Putten ligt vlakbij op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei, dus er is genoeg te doen in de omgeving.

Een dagje Putten

Een dagje Putten

Een dagje Putten

Wanneer je een dagje naar Putten gaat, kun je dit gemakkelijk combineren met het bezoeken van andere dingen in de omgeving. Zo heb je in de buurt van Putten bijvoorbeeld Landgoed Schovenhorst, diverse musea of het Putter Stoomgemaal. Omdat je in de buurt van natuurgebieden bent, kun je Putten ook makkelijk combineren met een wandeling in de natuur.

Leestip: Bodega y tapas Groningen review!

Een dagje Putten

Zelf gingen wij op een woensdag naar Putten. Dan heb je namelijk de wekelijkse markt tot 1 uur ’s middags. Mijn oma stond vroeger regelmatig op een camping in Ermelo en heeft daarom nog steeds een band met deze omgeving. Deze keer namen mijn moeder en ik mijn oma dus gezellig mee naar Putten. Gewoon even een dagje samen wat leuks doen.

Een dagje Putten

Wij begonnen onze route door het dorp dus op de markt, gewoon even alle ‘rijtjes’ met kraampjes in. We waren niet persé op zoek naar iets bijzonders. Het enige dat ik zocht was een sjaal in de kleur van mijn zanggroep. Deze was nogal lastig te vinden, dus werd mij ergens in een winkeltje geadviseerd om naar de stoffenwinkel te gaan. Een stuk stof te kopen en dat af te knippen in de vorm/ lengte van de sjaal. En omdat ik dat een heel goed advies vond heb ik dat ook gedaan. Zo slaagde ik voor 5 euro voor een sjaal.

Ook zag ik tijdens mijn zoektocht naar de goede kleur sjaal nog een leuke legpuzzel, eindelijk eentje met 500 stukjes! Dus deze kocht ik ook, voor 6 euro. Als ik zelf een eigen fotopuzzel bestel ben ik veel meer geld kwijt, dus ik werd hier erg blij van.

Nu hadden wij op de stoffenwinkel na eigenlijk het hele dorp en de markt al gehad toen het lunchtijd was. We waren denk ik rond 10 uur in Putten en om 12 uur hadden we dus alles wel gehad. Diverse winkels in geweest en de markt over gelopen. Dus gingen we ergens lunchen. Na de lunch naar de stoffenwinkel en toen zijn we weer richting huis gegaan. Zo hebben wij ons dus prima een dagje vermaakt met zijn 3en. Binnenkort willen wij nog meer dagjes weg, soms zullen we met zijn 3en gaan, maar het merendeel weer gewoon met zijn 2en zoals altijd. Mijn oma wilde namelijk nog wel naar wat andere plaatsjes binnenkort, dus ook daarover zal ik tegen die tijd weer artikelen gaan schrijven.

Leestip: Speelgoedmuseum Terschuur review!

Ben jij weleens in Putten geweest? Het is een klein dorpje, maar toch heeft het wel wat gezelligs!

Een dagje Putten