Een dagje Rotterdam

Een dagje Rotterdam

26 januari 2022 2 Door Marìs

Vandaag vertel ik jullie over een dagje Rotterdam, iets wat wij een tijdje terug deden, nog voordat het virus onder ons was. Rotterdam is natuurlijk een grote stad en er is dan ook genoeg leuks te doen. Wij bezochten de iets meer toeristische dingen. Gewoon omdat het kan 😉

Een dagje Rotterdam

Een dagje Rotterdam

Enige tijd geleden deden wij een dagje Rotterdam. Zo begonnen wij ons dagje bij de Erasmusbrug, gewoon omdat die zo mooi staat op de foto’s. Wij kwamen daar natuurlijk ook langs het nieuwe Luxor Theater, waar ik mooie herinneringen aan heb, omdat ik daar ooit mijn eerste échte musical bezocht, De drie Musketiers.

Leestip: Mijn review van Aladdin de musical!

Een dagje Rotterdam

Daarna gingen wij richting de Euromast, ook dat is een mooie omgeving. Overigens is dat prima te lopen, als je de weg weet. Wij pakten op het laatst toch de tram, omdat we te ver uit richting geraakt waren.

Een dagje Rotterdam

Eenmaal bij de Euromast aangekomen, gingen wij natuurlijk ook omhoog. Ik denk dat iedereen wel weet dat je hier een heel mooi uitzicht hebt over de stad Rotterdam. Zeker op een mooie dag. We begonnen nog bewolkt, maar toen we eenmaal bij de Euromast waren, was de lucht helemaal mooi open getrokken en kwam er een mooie blauwe lucht tevoorschijn. Leuk voor de foto’s! De Euromast is met zijn 185 meter de hoogste toren van Nederland die open is voor publiek.

Na ons bezoek aan de Euromast, gingen wij eerst ergens lunchen. Er zit een leuk tentje genaamd Lot & Daan in Rotterdam, deze is een echte aanrader! Zij hebben het behoorlijk lastig gehad tijdens de corona crisis, nu nog steeds, dus daarom verdienen zij via deze weg wat extra aandacht. Je kunt er heerlijk lunchen, of natuurlijk gewoon iets anders lekkers eten en drinken. Ook kun je er heerlijk ontbijten.

Een dagje Rotterdam

Daarna gingen we richting de stad. We kwamen langs de Markthal,

Een dagje Rotterdam

de bekende kubuswoningen,

Een dagje Rotterdam

en ook in de koopgoot. Daar vermaakten we ons nog prima, om vervolgens weer richting huis terug te keren. Wij hadden een hele leuke gezellige dag. Een dagje Rotterdam is zeker de moeite waard!

Ben jij wel eens in Rotterdam geweest? Wat vind jij het leukste in Rotterdam?

Een dagje Rotterdam