Een dagje Weesp

Een dagje Weesp

18 januari 2023 0 Door Marìs

Vandaag lezen jullie meer over een dagje Weesp. Ik was hier op een maandag in oktober, maar maandag is wel echt de verkeerde dag, want bijna alles is dicht!

Een dagje Weesp

Een dagje Weesp

Een dagje Weesp. Het is dus beter om niet op een maandag naar Weesp te gaan, maar een andere dag uit te zoeken. Wat natuurlijk niet wegneemt dat het wel lekker rustig was om foto’s te kunnen maken. 

Leestip: Charlie and the chocolate factory musical review!

Een dagje Weesp

Ook dit leuke rekje kwamen we tegen toen we richting het centrum liepen. Vooral leuk dat hij geel gemaakt is. 

Een dagje Weesp

Genoeg water in Weesp. Die grachten maken het altijd wel gezellig vind ik.

Een dagje Weesp

Ook gezellig dit met het bruggetje. Het jammere van Weesp vind ik dat de winkels heel erg verdeeld zitten, je hebt niet een paar straten bij elkaar waar de winkels zitten. Je moet dus best een stukje lopen wil je alles zien. Dat deden we dus ook.

Een dagje Weesp

Ook is Weesp veel groener dan ik verwacht had, leuk om te zien!

Een dagje Weesp

En weer een kerk. Kerken zijn vaak zulke mooie gebouwen.

Een dagje Weesp

En weer een leuk bruggetje.

Een dagje Weesp

Het uitzicht vanaf het bruggetje is ook niet verkeerd. Nu ik in Weesp rondgelopen heb, voel ik niet persé de behoefte om nog eens terug te komen, al vind ik het wel leuk om Weesp gezien te hebben. Maar omdat de winkels zo verspreid liggen, zou ik er in elk geval zelf niet snel gaan winkelen.

Helaas stond er op Google verkeerde informatie over bepaalde winkels die open zouden moeten zijn, terwijl ze dat niet waren. Jammer! Wel hebben we nog heerlijk geluncht in een gezellig café.

Leestip: Gilles Rotterdam review!

Ben jij wel eens in Weesp geweest?

Een dagje Weesp