Gilles Rotterdam review

Gilles Rotterdam review

30 november 2022 0 Door Marìs

Gilles Rotterdam review. Omdat we de middagvoorstelling van de musical Charlie and the Chocolate factory bezochten, gingen we vooraf lunchen bij Gilles om de hoek bij het Oude Luxor Theater.

Gilles Rotterdam review

Gilles Rotterdam review

Gilles Rotterdam review is mijn artikel van vandaag. Eigenlijk is het meer een lunchroom dan een restaurant, maar toch heb ik dit artikel in de rubriek ‘restaurant reviews’ geplaatst, het gaat ten slotte toch om een tentje waar je kunt eten.

Leestip: Hapas Noordwijk review!

Gilles Rotterdam review

Dit is beneden waar wij zijn gaan zitten. Je kon er ook voor kiezen om buiten op het terras te gaan zitten, of boven. Tevens zijn de wc’s boven.

Gilles Rotterdam review

Boven ziet het er ook gezellig uit, je kijkt zo uit op de winkelstraat. Wij kozen er bewust voor om beneden te gaan zitten, omdat wij snel naar het theater wilden. We waren aan de late kant, of in elk geval later dan we wilden. Gelukkig kregen wij het eten vrij snel en was het personeel ook erg vriendelijk.

Gilles Rotterdam review

Het eten. Broodje gehaktbal en patat met mayo. Dit was wel een erg groot broodje, maar omdat we flinke trek hadden, vonden we dat helemaal prima. Het broodje was trouwens erg lekker, echt super vers en ook de gehaktbal met saus die erop zat smaakte prima.

De patat was dan weer gekruid wat van ons niet gehoeven had. Gewone patat met mayo vinden wij meer dan prima. Maar echt vies was het ook niet. Ook de thee en sap smaakten prima. Als je dus op zoek bent in Rotterdam naar een lekker adresje om te lunchen, dan is dit zeker een aanrader!

Leestip: Een dagje Noordwijk!

Heb jij weleens bij Gilles gegeten?

Gilles Rotterdam review