Gouden Huis review

Gouden Huis review

9 februari 2022 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie; Gouden Huis review. In november ging ik uit eten op uitnodiging. Vandaag lezen jullie mijn review van dit restaurant.

Gouden Huis review

Gouden Huis review

Vandaag lezen jullie mijn artikel; Gouden Huis review. In oktober trouwde een collega van mij. Ter ere van haar bruiloft wilde zij graag met wat collega’s die er niet bij waren uit eten gaan in haar woonplaats: Almere.

Leestip: Mijn review van Aladdin de musical!

Zij is samen met wat andere collega’s al heel lang werkzaam bij de post, zij komen vanuit een andere locatie dan waar wij nu werken, hun oude locatie is namelijk destijds gesloten. Zij vond het leuk om ons uit te nodigen in haar woonplaats, dus reden we gezellig met elkaar mee. Ik was samen met de andere collega met wie ik mee reed veel te vroeg, dus zijn we nog een stukje gaan wandelen in de omgeving, want het was prima weer.

Het is een all you can eat restaurant, waar je via een tablet kunt aangeven welke kleine gerechtjes je wilt bestellen. Van alles krijg je dus kleine porties. Je kunt per ronde maximaal 5 gerechten kiezen. we hadden een arrangement van 2,5 uur en de horeca moest vervroegd sluiten om 20:00 uur, maar dat hebben we prima gered. Eigenlijk was ons arrangement toen al afgelopen, maar we konden nog gewoon blijven zitten om drinken te bestellen (tot 20:00 uur). Het personeel was allemaal vriendelijk.

Gouden Huis review

Ik had hier Chinese bami besteld, komkommer en stokbrood met kruidenboter. Als drinken had ik appelsap en die smaakte prima. Al het eten wat ik besteld had deze avond smaakte overigens ook prima.

Gouden Huis review

Zo had ik bijvoorbeeld ook nog een schattig klein aardappel gratin taartje. Natuurlijk heb ik die avond nog meer gegeten, maar niet alles staat op de foto. Ik at bijvoorbeeld ook nog patat, mini loempia’s en aardappel koekjes.

Gouden Huis review

Ook met de toetjes gingen we los! Zo bestelde ik vanille ijs, vanille mousse en een stuk spekkoek. Deze laatste nam ik mee naar huis omdat ik vol zat. Maar ik vind spekkoek zo lekker, dat ik dat niet wilde laten staan. 

Kort om; ik heb genoten van het eten en nóg meer van de gezelligheid. Dit restaurant vind ik zeker een aanrader!

Leestip: Tips gevraagd Canarische Eilanden!

Heb jij weleens bij een lekker all you can eat restaurant gegeten? Waar was dat?

Gouden Huis review