Happy Italy Rotterdam review

Happy Italy Rotterdam review

14 december 2022 3 Door Marìs

Happy Italy Rotterdam review. Na de middagvoorstelling van Charlie and the chocolate factory liep het alweer richting etenstijd, dus aten wij lekker een hapje bij Happy Italy op de Binnenrotte in Rotterdam. Wederom was dit een restaurant die landelijke vestigingen heeft, waar ik nog nooit gegeten had.

Happy Italy Rotterdam review

Happy Italy Rotterdam review

Happy Italy Rotterdam review. Ook dit restaurant zat op loopafstand van het theater, al was dit wel iets verder lopen dan het tentje waar we geluncht hadden. Maar dat maakte mij niet zoveel uit. Ik vind het altijd wel lekker om een stukje te wandelen, zeker wanneer we uit eten gaan. Wat extra beweging kan nooit kwaad!

Leestip: Een dagje Katwijk!

Happy Italy Rotterdam review

Helemaal beneden, dit was waar wij zaten en waar ook een speelgedeelte voor kinderen was. Het was erg druk in het restaurant, maar zoals het hoort; daar hadden wij geen last van! Super netjes! Als we drinken bij wilden bestellen stond er zo iemand naast ons, dus er werd echt goed op gelet, heel fijn!

Onze pasta’s. Het lijkt op de foto misschien niet zo heel veel, maar mén ik had moeite om het op te krijgen! Zowel het gerecht van mijn moeder, de pasta pesto als mijn pasta carbonara waren erg lekker. Wel werd mijn gerecht op het laatst wat saaier, hoe meer ik ervan at, hoe saaier het werd. Maar dat zal wel aan het gerecht liggen. Normaal hoort er iets van ham door, maar omdat ik dat door mijn pasta geen succes vind, bestel ik altijd zonder.

Hoewel ik ook wel dit gerecht gegeten heb in andere restaurants waar het niet saai werd, maar lekker bleef. Dus waar het precies aan lag weet ik niet. Wellicht voor dit restaurant gewoon de verkeerde keuze gemaakt.

Happy Italy Rotterdam review

Onze toetjes. We deelden de cheesecake en hadden beiden een koekbakje met ijs. Dit was erg lekker, vooral het ijs smaakte top!

Dit restaurant zou ik onlangs mijn verkeerde maaltijd-keuze toch aanraden. Gewoon omdat het gerecht van mijn moeder wel erg lekker was en ik weet dat ik gewoon de verkeerde keuze maakte. Het personeel was erg vriendelijk en stond steeds snel bij je als je iets wilde, dus dat vond ik top! Echt een aanrader!

Leestip: Boshuis Drie review!

Heb jij weleens bij een Happy Italy gegeten en waar was dat?

Happy Italy Rotterdam review