Het goudkantoor Groningen review

Het goudkantoor Groningen review

25 januari 2023 1 Door Marìs

Het goudkantoor Groningen review. Het gebouw oogt ook echt een beetje als een gouden kleur en van buiten af ziet het er ook al meteen gezellig uit. Omdat wij er niet van houden om buiten te eten in Nederland, zitten wij altijd binnen.

Het goudkantoor Groningen review

Het goudkantoor Groningen review

Het goudkantoor Groningen review. Ook dit restaurantje had ik van tevoren al uitgezocht via Google, en ik had het goed uitgekozen al zeg ik het zelf. Het oogt niet alleen gezellig, ook binnen is voldoende plek om te zitten en het personeel was ook erg vriendelijk. Dat is wat mij betreft altijd al pluspunten waard. 

Leestip: De heksenketel Weesp review!

Het goudkantoor Groningen review

Ons eten. Mijn moeder had een Italiaanse bol met geitenkaas, ik een tosti ham kaas en samen deelden wij nog een portie bitterballen. Hoewel ik deze keer eraan gedacht had om mayonaise te vragen bij mijn tosti in plaats van ketchup, kreeg ik toch ketchup in plaats van mayo.

Daarop sprak ik meteen de man aan die het kwam brengen, dat ik om mayo gevraagd had. Dat ging hij meteen als nog halen en hij was er redelijk snel mee terug, dus prima. De ketchup gebruikte mijn moeder later bij haar brood, omdat er geen boter op zat. Dus zo waren we toch allemaal weer blij.

Het goudkantoor Groningen review

Binnen. Boven kon je ook zitten. En buiten was een groot terras, dat kon je al zien op de bovenste foto bij dit artikel. Ook binnen vond ik het er gezellig en knus uit zien. Wanneer je iets via Google uitzoekt weet je natuurlijk nooit echt helemaal waar je terecht komt, maar dit was een prima keuze! 

Het eten was ook prima en meer dan genoeg keuze, dus ook dit restaurant is zeker een aanrader!

Leestip: Lanterna Barneveld review!

Heb jij hier weleens gegeten?

Het goudkantoor Groningen review