Holten en Enter

Holten en Enter

16 februari 2022 2 Door Marìs

In mijn laatste vakantie bezocht ik Holten en Enter. Beide kleine dorpjes.

Holten en Enter

Holten en Enter

Tijdens mijn laatste vakantie bezocht ik onder anderen de dorpjes Holten en Enter. Want ik vind het altijd leuk om dorpjes en steden in de buurt te bezoeken. En zo kan ik jullie natuurlijk vertellen over alle plaatsen die ik bezoek. Meestal lunchen we daar dan ook als we een dagje naar zo’n plaats toe gaan.

Leestip: Een dagje Rotterdam!

Holten en Enter

Deze keer waren zowel het dorpje Holten, als het dorpje Enter aan de beurt. In Holten kun je je gemakkelijk een halve dag vermaken, want er zijn wel wat leuke (plaatselijke) winkeltjes. Ook heb je diverse opties als je uit eten wilt, waaronder een pannenkoekenrestaurant en een Italiaan.

Een hele dag hier doorbrengen, daar kom je echter niet aan toe, daar is het dorpje wel echt te klein voor. Wel zou je je bezoek aan Holten kunnen combineren met een bezoek aan de Sallandse heuvelrug/ de Holterberg. Dan kun je er wel met gemak een hele dag uit van maken.

Holten en Enter

Of je kunt je bezoek aan Holten combineren met een bezoek aan een ander dorpje vlakbij: Enter.

Holten en Enter

Ook in Enter heb je diverse winkels en kun je best een paar uurtjes tot een halve dag doorbrengen. zo kwamen we onderweg bijvoorbeeld ineens deze klomp tegen. Geen idee waarom die daar stond, maar ik vond het wel grappig.

Naast deze 2 dorpjes heb je nog meer leuke steden en dorpjes in de buurt, maar daarover schrijf ik binnenkort meer in een ander artikel. Zijn jullie wel eens in deze omgeving geweest? Wat heb jij toen allemaal gedaan? En welk dorpje in deze omgeving, of stadje, is jouw favoriet? Heb je nog andere aanraders die ik wellicht gemist heb, laat het dan weten in de reacties!

Leestip: Review van Landal Twenhaarsveld in Holten!

Ben jij wel eens in Holten en/ of Enter geweest?

Holten en Enter