Kwalitaria Délifrance Soest review

Kwalitaria Délifrance Soest review

29 maart 2023 0 Door Marìs

Je leest mijn Kwalitaria Délifrance Soest review! Want daar lunchte ik eind vorig jaar toen ik een afspraak had.

Kwalitaria Délifrance Soest review

Kwalitaria Délifrance Soest review

Kwalitaria Délifrance Soest review is mijn artikel van vandaag. Ik lunchte hier toen ik een afspraak hier in de buurt had. Het is natuurlijk altijd lekker om gewoon ergens te gaan lunchen, zelf doe ik dat zo nu en dan. En dan schrijf ik er ook een review over, indien ik dat nog niet eerder gedaan had. Ook wanneer ik in de avond ergens uit eten ga doe ik dat. Zo kunnen jullie weer lezen of het wat mij betreft een aanrader is of niet.

Leestip: Boshuis Drie review!

Kwalitaria Délifrance Soest review

Binnen, het zag er een beetje fabriek achtig uit. Niet persé mijn stijl, maar ergens had dit ook wel weer wat in dit gebouw. Het personeel was erg aardig, iets wat ik ook altijd belangrijk vind.

Kwalitaria Délifrance Soest review

Ons eten, wij deelden alles. De patat was voor ons samen, en dit was prima patat, gewoon lekker. Het broodje gehaktbal was ook voor samen, maar helaas iets minder lekker. Het broodje gehaktbal die wij aten in Rotterdam was vele malen lekkerder. Tot slot de tosti, die was wel weer helemaal prima en lekker! 

Kwalitaria Délifrance Soest review

En een ijsje toe. Helaas was deze wat minder lekker dan gehoopt, maar het was geloof van weidemelk of zo gemaakt. Dus daar zal het wel aan gelegen hebben.

Kwalitaria Délifrance Soest review

En wat was het nog mooi weer in november! Daarom moest ik ook even deze foto maken, want dat was even genieten! Ik zou dit ‘restaurant’ niet persé aanraden, maar ook niet afraden. De patat was prima en wellicht hadden wij gewoon verder voor ons niet de juiste keuze gemaakt. Want de tosti was bijvoorbeeld wel erg lekker. Dit was een tosti met brie.

Leestip: Een dagje Katwijk!

Ben jij weleens in Soest geweest?

Kwalitaria Délifrance Soest review