La Cascade De Koog review

La Cascade De Koog review

13 juli 2022 0 Door Marìs

La Cascade De Koog review is vandaag aan de beurt om met jullie te delen. Want tijdens onze vakantie op Texel, was dit een van de restaurantjes waar we gegeten hebben.

La Cascade De Koog review

La Cascade De Koog review

La Cascade De Koog review is het artikel dat jullie op dit moment lezen. Wij hebben hier in de avond gegeten na een middagje shoppen in De Koog, tijdens onze vakantie op Texel. In De Koog zijn echt meer dan genoeg restaurantjes waar je kunt eten. En dit was er eentje die ons aansprak en waar wij spontaan naar binnen liepen, ook op advies van andere mensen die we tegengekomen waren.

Leestip: Review van Landal Twenhaarsveld in Holten!

La Cascade De Koog review

Zelf koos ik voor spaghetti carbonara zonder ham/ spek. Dit was erg lekker!

La Cascade De Koog review

Mijn moeder en oma kozen ook beiden weer iets anders. Ook hun maaltijden vonden ze beiden erg lekker.

La Cascade De Koog review

Zelf ben ik nooit zo van de voorgerechten, maar wel van de toetjes! Dus na het hoofdgerecht was het tijd voor een toetje. Ik kreeg slagroom, aardbeien saus, aardbeienijs en vanille ijs. 

La Cascade De Koog review

Mijn oma en ik kozen beiden voor een kinderijsje en mijn moeder had een grotere coupe ijs. Wederom vonden we ons toetje allemaal lekker. 

De bediening was erg vriendelijk en ook in voor een grapje. Toen we net binnen waren werd er volop Spaanse muziek gedraaid en daar word ik altijd erg blij van, dus dat is een dikke plus! Ook qua eten was er veel keuze, voor iedereen is er wel wat te vinden. Meer dan dat er buiten op de kaart stond.

La Cascade in De Koog is wat mij betreft zeker een aanrader!

Leestip: Review van Graaf Floris in Muiden!

La Cascade De Koog review