La Famiglia Harderwijk review

La Famiglia Harderwijk review

15 maart 2023 0 Door Marìs

Je leest nu mijn La Famiglia Harderwijk review. Want voordat we naar het theater gingen, zijn we uit eten geweest.

La Famiglia Harderwijk review

La Famiglia Harderwijk review

Mijn La Famiglia Harderwijk review is het artikel dat je nu leest. Voordat we naar de voorstelling gingen, moest er gegeten worden! En zo dachten Richard en zijn team er ook over, want ook zij kwamen hier binnen lopen toen we net zaten. We hadden netjes van tevoren gereserveerd, want je weet het maar nooit tegenwoordig! De bovenste foto heb ik overigens gemaakt na de voorstelling van Richard, want ik was vergeten om er eentje te maken toen we daar aan kwamen. En zonder foto van de buitenkant een review schrijven gaat natuurlijk niet. Dat vind ik niet kunnen.

Leestip: Richard Groenendijk review!

Ons uitzicht naar rechts. Waar ook een leuke kerstboom stond. Altijd super gezellig, kerstversiering!

En naar links. Ik vond ook deze gezellig kaarsjes op de ‘balie’ zo leuk en gezellig staan. Daarom moest ik ook daar even een foto van maken.

La Famiglia Harderwijk review

Ook het menu werd leuk gepresenteerd! Je kunt duidelijk zien dat ze moeite doen voor de aankleding en dat siert ze.

La Famiglia Harderwijk review

Ons eten. Mijn moeder had de Arrabiata en ik de Carbonara zonder spek. Mijn moeders gerecht kostte 14 euro en die van mij 16 euro. Hele nette prijzen als je het mij vraagt!

La Famiglia Harderwijk review

En ons toetje! Ik koos voor een huisgemaakte brownie, die overigens ook erg lekker was! Daar kreeg ik ook nog vanille ijs en framboos bij. Dit kostte 9 euro. Mijn moeder koos voor de Mess La Famiglia, die ook 9 euro kostte. In totaal met ons drinken erbij waren we zo’n 56 euro kwijt, was echt een hele nette prijs is voor het lekkere eten dat we kregen.

We vonden onze gerechten beiden erg lekker en ook de toetjes bevielen prima. Ik zou dit restaurant in Harderwijk dus zeker aanbevelen, mocht je op zoek zijn naar een goede Italiaan!!

Leestip: Lanterna Barneveld review!

Ben jij weleens bij deze Italiaan geweest? Wat is jouw ervaring met dit restaurant?!

La Famiglia Harderwijk review