Over ons

Ik ben Marìs, 34 jaar en dol op schrijven. Vroeger heb ik een blog gehad en omdat ik het bloggen miste ben ik er weer een gestart! Inmiddels blog ik alweer meerdere jaren, op andere blogs, en nu dus ook op ‘Reis met mij mee’. Ik (Marìs) ben degene die de artikelen schrijft en reageert op de reacties. Maar achter de schermen word ik geholpen tijdens de reizen en uitjes door mijn moeder; Ria. Wij ondernemen de reizen en uitjes altijd samen. Niet alleen omdat dit gezellig is, maar ook omdat 2 meer opvangen dan 1. Waar Ria informatie noteert, ben ik bijvoorbeeld bezig met foto’s maken en andere dingen.

Artikelen hier zullen voornamelijk gaan over; Reizen en Uitjes in zowel Nederland, als daar buiten. Natuurlijk deel ik ook diaries met jullie van vakanties. Dus neem vooral regelmatig een kijkje.

Wat ik erg leuk vind om te doen in het dagelijks leven is schrijven, musicals bezoeken, lekker in de natuur wandelen, steden en dorpen in Nederland of daar buiten bezoeken, reizen en boeken lezen. Ria deelt deze hobby’s met mij.

Mocht je dit aanspreken, volg dan deze blog. En vergeet ook niet te reageren! Dat vinden wij altijd erg leuk!

Liefs team Reis met mij mee