Pannenkoe Leidschendam review

Pannenkoe Leidschendam review

11 mei 2022 0 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn artikel; Pannenkoe Leidschendam review. Want toen wij in Leidschendam rond liepen, was het tijd om te gaan lunchen.

Pannenkoe Leidschendam review

Vandaag lezen jullie mijn artikel; Pannenkoe Leidschendam review. Want recent aten wij tussen de middag bij dit pannenkoekenrestaurant. Ik had van tevoren al gekeken wat er in het centrum open zou zijn, waarvan ik dacht; die heeft lekker eten en ik kwam er niet echt uit, omdat er tussen de middag nog veel gesloten is. Maar de Pannenkoe hield ik in mijn achterhoofd. Uiteindelijk zijn we daar dus ook beland.

Leestip: Hoe mijn liefde voor Gran Canaria begon!

Pannenkoe Leidschendam review

Zelf had ik een pannenkoek met brie, walnoten en honing. En mijn moeder koos de pannenkoek met geitenkaas, walnoten en honing. Beiden hadden we achteraf spijt van onze keuze.

Niet omdat het niet lekker was, maar wel omdat het voor ons beiden geen favoriete combinatie was. Zelf wilde ik wel eens wat anders bestellen dan normaal, maar dit was niet mijn combinatie. Dus een volgende keer zullen we dat ook niet meer op die manier bestellen. We proefden ook een stukje kale pannenkoek en die smaakte prima. De brie en walnoten zelf waren ook prima. Deze honing was niet zo mijn ding, dus die gebruikte ik verder niet meer. Mijn moeder vond de honing wel lekker, dus helemaal prima. Ik ben vrij kieskeurig in welke honing ik wel een niet lekker vind, dus dat is gewoon een kwestie van smaak.

Pannenkoe Leidschendam review

Ook bestelden we diverse keren drinken. Zelf nam ik 2 maal een appelsap en als afsluiter nog een warme chocolademelk. En deze koe stond gezellig naast mij.

De sfeer van het restaurant was prima, het bankje waar ik op zat, zat ook meer dan prima en het personeel was vriendelijk. Het eten en drinken dat wij hadden was dus gewoon lekker en daarom vind ik dit restaurant wel een aanrader. Wat ook erg leuk is, is dat je uitkijkt op het water en een kerk. En in het straatje rijdt regelmatig verkeer langs. Ook komen er veel mensen langs op de fiets of scooter, dus er is genoeg te zien. Dat maakt het extra gezellig.

In totaal betaalden we voor onze pannenkoeken én het drinken 47,45 euro. Dit bedrag is excl. eventuele fooi. Ik ben namelijk van mening dat iedereen voor zichzelf moet weten of hij/ zij fooi geeft of niet. Daarom doe ik in mijn artikelen over Nederland geen uitspraken over eventuele fooi.

Leestip: Review Bilderberg Europa hotel Scheveningen!

Had jij al eens van dit Pannenkoekenrestaurant gehoord?

Pannenkoe Leidschendam review