Public grill Den Burg review

Public grill Den Burg review

29 juni 2022 0 Door Marìs

Onlangs was ik op vakantie op Texel en at ik in dit restaurant, vandaar mijn; Public grill Den Burg review. Wij aten hier voor de lunch.

Public grill Den Burg review

Public grill Den Burg review

Vandaag lezen jullie mijn Public grill Den Burg review. Wij lunchten hier half mei toen we op Texel op vakantie waren. Gewoon omdat we al lopend dit restaurantje tegen kwamen.

Public grill Den Burg review

Omdat wij zin hadden in een pannenkoek, bestelden we die ook gewoon! Zelf koos ik voor een kaaspannenkoek en mijn moeder koos er eentje met rozijnen, slagroom en vanille ijs. Mijn oma nam gewoon een naturel pannenkoek. Die staat niet op de foto.

Public grill Den Burg review

Overigens hebben ze natuurlijk niet alleen maar pannenkoeken voor de lunch, maar ook andere dingen. Je pannenkoek kun je gewoon zelf samenstellen met de dingen die op de kaart staan. Zo wilde ik wel kaas, maar geen ham, lamsham, of spek. Dat kon. Mijn moeder wilde vanille ijs bij haar slagroom en rozijnen en ook daar werd niet moeilijk over gedaan.

We vonden de pannenkoeken alle 3 erg lekker! Ik zou hier zo weer heen gaan voor een pannenkoek, ik vond het een aanrader! De man die ons hielp was ook erg vriendelijk, dus dat verdient ook altijd een pluspuntje. Daarnaast was het fijn dat we binnen konden zitten, maar ook buiten was genoeg plek waar je kon zitten, als je liever buiten zit.

Leestip: Hoe ik mijn vakanties doorbracht als kind!

Hebben jullie weleens bij de Public grill in Den Burg gegeten?

Public grill Den Burg review