Review Bilderberg Europa hotel Scheveningen

Review Bilderberg Europa hotel Scheveningen

8 december 2021 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review Bilderberg Europa hotel Scheveningen. Recent verbleven wij hier 1 nacht inclusief ontbijt, dus vandaag vertel ik daar meer over.

Review Bilderberg Europa hotel Scheveningen

Review Bilderberg Europa hotel Scheveningen

Vandaag lezen jullie mijn artikel; Review Bilderberg Europa hotel Scheveningen. Onlangs bezochten wij de musical Aladdin en boekten daarbij ook een overnachting in een hotel. Het was een fijne ervaring om niet na de musical direct terug te hoeven rijden naar huis, zeker omdat het inmiddels was gaan stormen.

Leestip: Binnenkort meer!

Het hotel is dichtbij het theater gelegen, met 5 minuten lopen ben je er. Ook sta je binnen 5 minuten op de boulevard van Scheveningen en als je doorloopt zelfs op het strand. Wat locatie betreft is het dus echt top!

Dan de binnenkomst bij het hotel zelf. We werden goed geholpen aan de balie en kregen bij het inchecken ook meteen onze kamersleutel mee. Dit was een pasje. Je scant je pasje voor het zwarte ding aan de deur en dan is hij van slot.

Review Bilderberg Europa hotel Scheveningen

De kamer zelf was zo’n 20 vierkante meter met een kleine badkamer. De kamer zelf was ingericht met een 2 persoons-bed, boxspring, dus dat is wel zo prettig slapen. Je kon om het bed heen lopen, en aan het voeteneinde stond een tafeltje waarop je drinken kon zetten. Iets verderop tegen de muur een bureautje met stoel en daar boven hing een tv. Verder was er ook nog een klein balkonnetje, wat wel handig is als je dingen koel wilt houden, want een koelkast ontbreekt op de kamer.

Wat mij betreft is de kamer helemaal prima, het bed en het kussen lagen ook heerlijk. Dat is goede kwaliteit. Verder vond ik de badkamer wel wat aan de kleine kant, want je kon je niet altijd even lekker omdraaien zonder je te stoten. Maar ach, voor 1 nachtje was het prima te doen! Zoveel ben je dan niet in de badkamer. De douche was overigens heerlijk! Je kon kiezen tussen een douchekop die je zelf moest vasthouden, of een regendouche. Ik koos voor de regendouche, omdat ik het gemakkelijker vind als ik een douche niet zelf vast hoef te houden.

Review Bilderberg Europa hotel Scheveningen

Ook stond er een klein flesje body lotion en lagen er 2 zeepjes. Daarnaast stond er ook nog een flesje hair- en bodywash. Ook hing er een föhn in de badkamer. Natuurlijk ontbrak de spiegel ook niet. En er lagen netjes handdoeken klaar voor 2 personen.

Het ontbijt

Review Bilderberg Europa hotel Scheveningen

Wij aten pas tijdens het ontbijt in het hotel en dat was een zaal apart. Er was een hoekje met diverse broodjes zoals een keizerssneetje, klein croissantje, mini chocoladecroissant, mini muffin, mini berliner bol, mini donut en nog wat dingetjes. Je kon sneetjes brood roosteren, kleine bolletjes pakken, natuurlijk was er ook genoeg beleg om uit te kiezen als onder anderen; kaas, worst en jam. Ook stonden er verschillende soorten ei, bacon, en mini pannenkoekjes. Ook waren er 2 soorten sap en thee of koffie te krijgen. Maar ook dingen als melk.

Review Bilderberg Europa hotel Scheveningen

Bij binnenkomst kreeg je een zwart servetje die je op de tafel neer kon leggen, zodat iedereen kon zien dat er al iemand aan die tafel zat. Zo kon je precies zien wat er bezet was en welke tafels er nog vrij waren. Een prima systeem!

Review Bilderberg Europa hotel Scheveningen

Ook wil ik het personeel van het hotel nog even apart benoemen, want zij waren stuk voor stuk allemaal erg vriendelijk. Zowel in de eetzaal als bij de receptie. Ook is het mogelijk om je tassen/ koffers even achter gesloten deur op te slaan, zodat je nog even Scheveningen in kunt gaan, die deur gaat alleen open met een pasje die de receptie heeft, dus dat is ideaal als je al uitgecheckt bent óf nog moet inchecken/ nog niet op je kamer terecht kunt.

Zwembad

Ook heeft het hotel nog een zwembad en sauna. Dat zit beneden, op verdieping -1. Daar zijn douches en een paar kleedhokjes. Ook kun je een kluisje huren, voor 20 euro borg kun je bij de receptie een sleuteltje halen. Het was wel handig geweest als je dat van tevoren ergens had kunnen lezen in de papieren die op de kamer liggen. Nu wisten wij niet dat er een sleuteltje nodig was en hebben we onze spullen mee moeten nemen de ruimte van het zwembad in. Want als je daar eenmaal staat ga je niet even terug naar de receptie. Dat is dus een puntje van verbetering!

Het zwembad zelf, was aan de kleine kant. Nu moet ik erbij zeggen dat het herfstvakantie was, dus waarschijnlijk ook drukker dan normaal. Zelf had ik gehoopt baantjes te kunnen zwemmen, maar daar had je erg weinig ruimte voor. Zelf vind ik het bad daar iets te klein voor. Wat wel leuk was, was dat ze een ondiep stuk hebben, voor de iets kleinere kinderen, of als je lekker in het water wilt zitten kijken naar de anderen. En er stond een soort scherm met een gat erin, daar kon je doorheen duiken. Er is dus zeker ook aan de kinderen gedacht.

Wat mij betreft is het dus echt een prima hotel! Ik zou er zeker vaker kunnen slapen als ik een kamer nodig heb in Scheveningen. 1 nacht voor 2 personen inclusief ontbijt en 2 persoonsbed kostte ons 148,08 euro in de herfstvakantie van oktober 2021.

Leestip: Mijn review van Aladdin de musical!

Heb jij wel eens in Scheveningen overnacht? In welk hotel verbleef jij toen en wat vond je daarvan? Hoe ver van het theater en de boulevard was dat?

Review Bilderberg Europa hotel Scheveningen