Review Catharinahoeve Den Burg

Review Catharinahoeve Den Burg

10 augustus 2022 1 Door Marìs

Het is tijd voor mijn review Catharinahoeve Den Burg. Want na een dagje weg geweest te zijn, aten we in de avond bij dit restaurant.

Review Catharinahoeve Den Burg

Review Catharinahoeve Den Burg

Jullie lezen nu mijn review Catharinahoeve Den Burg. Dit werd omschreven als pannenkoekenrestaurant, maar er waren ook zat andere dingen te krijge. Dus mocht je niet van pannenkoeken houden, dan kun je hier als nog prima terecht voor een hapje eten.

Review Catharinahoeve Den Burg

Door dit leuke poortje kun je het terrein op rijden, of eigenlijk de parkeerplaats. Dit heeft al meteen iets gezelligs vind ik.

Review Catharinahoeve Den Burg

We bestelden alle 3 een pannenkoek. Mijn oma koos de Petronella, met tomaat, noten, appel, kaas en uien. En mijn moeder voor een Texel-pannenkoek. Deze pannenkoek had de vorm van Texel en ze had lamsham, schapenkaas, boerenkaas, appel, ui en peterselie erop.

Review Catharinahoeve Den Burg

Zelf koos ik voor een pannenkoek met spinazie en kaas. Niet helemaal mijn favoriet, ik heb wel eens lekkerdere pannenkoeken gegeten in deze samenstelling, maar het was ook zeker niet vies.

Review Catharinahoeve Den Burg

Mijn oma hoefde niks meer, maar mijn moeder en ik kozen beiden nog een toetje uit na onze pannenkoek. Zelf koos ik voor een kinder ijsje. Gewoon omdat dat nét de goede hoeveelheid is.

Review Catharinahoeve Den Burg

Deze was overigens erg lekker! Ook mijn moeder vond haar toetje erg lekker.

Hoewel mijn oma en moeder hun pannenkoek erg lekker vonden, zou ik dit restaurant niet persé aanraden als je puur voor een pannenkoek wilt gaan. Wellicht wel voor de andere maaltijden, of als je lage eisen stelt aan je pannenkoek. Maar ik heb er inmiddels zoveel getest, dat ik wat meer eisen heb 😉 Als je ergens anders eenmaal een pannenkoek gevonden hebt die mega lekker was, blijft dat lastig te overtreffen.

Leestip: Busreis naar Wenen!

Review Catharinahoeve Den Burg