Review Paal 28 De Cocksdorp

Review Paal 28 De Cocksdorp

24 augustus 2022 0 Door Marìs

Vandaag online mijn review Paal 28 De Cocksdorp. Want een bezoekje aan De Cocksdorp kon natuurlijk ook niet ontbreken. En als het lunchtijd is, moet je lekker ergens gaan eten!

Review Paal 28 De Cocksdorp

Review Paal 28 De Cocksdorp

Het is tijd voor mijn review Paal 28 De Cocksdorp. Omdat we tijdens de hele vakantie nog niet bij een ‘paal’ restaurant gegeten hadden, moesten we daar op zijn minst gaan lunchen. Je kunt niet op Texel geweest zijn zonder bij een van deze restaurants te gaan eten, vind ik.

Leestip: Busreis naar Berlijn!

Review Paal 28 De Cocksdorp

Omdat het rotweer was, gingen we meteen naar binnen voor de lunch. Daarna hebben we nog wat foto’s van de omgeving gemaakt, want toen was het droog!

Omdat ik alleen een tosti te weinig vond, bestelde ik er ook patat bij, maar omdat dat iets later geserveerd werd, staat dat niet op de foto. Mijn oma had een broodje carpaccio en mijn moeder iets van een uitsmijter. De tosti was erg lekker! Goed brood ook. Eentje om te onthouden, want tosti’s zijn bijna nooit echt vies, maar zo lekker als deze had ik hem ook nog niet gehad! Echt goede verse ingrediënten en dat proefte je meteen.

Helaas waren er ook hier weer mensen in de bediening waar je Engels tegen moest praten. Altijd een tegenvaller. Engels zit er bij ons nou eenmaal niet goed in, en in Nederland vind ik dit ook gewoon niet horen, daar moet ik gewoon normaal mijn eigen taal kunnen spreken.

Afgezien daarvan waren ze allemaal wel erg vriendelijk, wat dan weer een pluspuntje is!

Review Paal 28 De Cocksdorp

Paal 28 ligt aan het strand. Tenminste, als je naar beneden loopt 😉 Wij deden dit niet, omdat we nog andere plannen hadden die dag.

Review Paal 28 De Cocksdorp

Ook het uitzicht als je terug loopt naar de parkeerplaats is heerlijk rustgevend. Ik vind het altijd fijn om in dit soort gebieden rond te lopen.

Review Paal 28 De Cocksdorp

En ineens was er iets van een meertje te zien!

Review Paal 28 De Cocksdorp

Toen we weer weg reden kwamen we dit mooie plaatje tegen. Vanuit het open raam van de auto maakte ik deze foto. Het is hier net of je in het buitenland bent en je verderop de bergen ziet.

Leestip: ’t Pannekoekenhuisje Scheveningen review!

Heb jij weleens bij Paal 28 gegeten? Welk Paal-restaurant is jouw favoriet en waarom?

Review Paal 28 De Cocksdorp