Review van De Pannekoekenbakker in Holten

Review van De Pannekoekenbakker in Holten

29 december 2021 6 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review van De Pannekoekenbakker in Holten. Dit restaurantje zit in het centrum van Holten en ik ontdekte hem vorig jaar tijdens mijn vakantie. Toen kon je alleen afhalen omdat alles gesloten was.

Review van De Pannekoekenbakker in Holten

Review van De Pannekoekenbakker in Holten

In dit artikel geef ik jullie mijn review van De Pannekoekenbakker in Holten. Vorig jaar op vakantie ontdekte ik dit restaurantje. Omdat toen alles gesloten was vanwege corona, konden we alleen pannenkoeken afhalen en niet in het restaurant zelf eten. Dit jaar kon dat gelukkig wel!

Leestip: Review Bilderberg Europa hotel Scheveningen!

Review van De Pannekoekenbakker in Holten

Daar maakten we tijdens de vakantie dan ook zeker gebruik van. Want er stonden genoeg lekkere pannenkoeken op de menukaart. Ik geloof dat ze er ruim 200 hebben. Dus keuze genoeg, voor ieder zal er wat wils zijn. Ik wilde wel eens een pannenkoek met ijs uitproberen. Het werd er uiteindelijk eentje met ijs, slagroom en kaneelsuiker. Dat leek mij wel een lekkere combinatie. En lekker was het zeker. Normaal eet ik altijd alleen maar kaaspannenkoeken, maar ik vond het leuk om eens wat andere dingen uit te proberen.

Review van De Pannekoekenbakker in Holten

Als toetje namen wij ook nog iets, veel trek had ik niet meer, dus zelf koos ik voor een warme chocolademelk. Ook altijd erg lekker, zo ook deze keer!

Omdat wij 2 weken in Holten verbleven, zijn we in de tweede week ook nog een keer pannenkoeken gaan afhalen. Toen koos ik voor dezelfde pannenkoek als vorig jaar, in de categorie; uit de zee. Een pannenkoek met brie, spinazie, kaas en zalm, maar voor mij zonder zalm, omdat ik daar niet van hou.

Stel zelf samen

Review van De Pannekoekenbakker in Holten

Een ingrediënt weglaten is geen enkel probleem, dat kan daar gewoon. Daar doen ze helemaal niet moeilijk over. De pannenkoek met spinazie en brie is voor mij vrij uniek, want dat ben ik eigenlijk nog nergens anders tegen gekomen. Je kunt dus min of meer gewoon zelf je pannenkoek samenstellen, wat ik persoonlijk erg prettig vind!

Door deze 2 pannenkoeken te kiezen, ben ik er wel achter gekomen dat hartige pannenkoeken toch net iets meer mijn ding zijn, dan zoete pannenkoeken. Hoe wel ik beiden lust. Ook zijn er genoeg lekkere nagerechten te vinden op de kaart!

Het restaurant zelf vind ik ook erg gezellig ogen en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Je kunt zo wel van tevoren reserveren, zelfs als ze dicht zijn via de website, als gewoon binnen komen lopen om te kijken of er een plekje is.

De toiletten zijn beneden en daar bevind zich tevens ook een heel leuk speelparadijs voor kinderen. Als ik kind was, zou ik daar niet meer weg te slaan zijn. Ook kun je muntjes sparen en daar uiteindelijk een klein cadeautje mee uitzoeken. Ook erg leuk voor kinderen. Kort om; dit restaurant is zeker een aanrader! Lekker eten én gezellig voor iedereen!

Leestip: Hoe ik mijn vakanties doorbracht als kind!

Wat is jouw favoriete pannenkoek?

Review van De Pannekoekenbakker in Holten