Review van Eigeweis De Koog

Review van Eigeweis De Koog

27 juli 2022 0 Door Marìs

Op dit moment lezen jullie mijn review van Eigeweis De Koog. Dit is een restaurantje waar wij lunchten voordat we een middag gingen shoppen.

Review van Eigeweis De Koog

Review van Eigeweis De Koog

Review van Eigeweis De Koog, is het artikel dat vanaf vandaag te lezen is. Tijdens onze vakantie op Texel, gingen we hier lunchen voordat we begonnen aan een middagje shoppen in deze plaats.

Review van Eigeweis De Koog

Bij dit restaurant werken ze met Robots. In de keuken zetten ze het eten op deze robot en die brengt het eten naar de goede tafel toe, dan komt er iemand van het personeel die het eten netjes bij je neerzet. Scheelt hun een hoop lopen, waardoor ze minder personeel nodig hebben.

Review van Eigeweis De Koog

Mijn moeder en oma kozen deze lunch beiden voor een broodje. Ze vonden hun broodje allebei erg lekker.

Review van Eigeweis De Koog

Zelf wilde ik graag warm eten en ik wilde persé poffertjes, maar ik wist dat alleen poffertjes véél te weinig zou zijn voor mij. Dus bestelde ik er een kaassoufflé en patat met mayo bij. Ook dit smaakte allemaal prima. Vooral de poffertjes waren verrassend lekker!

Ik zou dit restaurant zeker aanraden voor de lunch! Je kunt hier ook dineren, maar daar heb ik geen ervaring mee, dus daar kan ik niks over zeggen. Het personeel was erg vriendelijk en het eten was er vrij snel. Je kunt bij dit restaurant zowel binnen als buiten zitten. Wij zaten binnen en dat was helemaal prima.

Leestip: Tips gevraagd Canarische eilanden!

Ben jij weleens bij Eigeweis geweest? Of ergens anders waar ze ook met dit soort robots werken?