Review van Graaf Floris in Muiden

Review van Graaf Floris in Muiden

5 januari 2022 2 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review van Graaf Floris in Muiden. Een populair restaurant. Maar is dat ook terecht? Dat lezen jullie in mijn review!

Review van Graaf Floris in Muiden

Review van Graaf Floris in Muiden

Vandaag schrijf ik over het bekende restaurant in Muiden; ik geef mijn review van Graaf Floris in Muiden. Deze zit naast of tegenover ome Ko, een net zo bekend café, aan de gracht in Muiden.

Leestip: Hoe mijn liefde voor Gran Canaria begon!

Review van Graaf Floris in Muiden

De omgeving ziet er gezellig uit en toen ik aan kwam begon er net een mooie zonsondergang boven het water. Mijn moeder is een Amsterdamse en kwam hier vroeger vaak met uitgaan. En als kind ben ik hier ook wel geweest, alleen kon ik mij dat niet meer herinneren. Daarom leek het mij leuk om met mijn verjaardag naar dit restaurant te gaan. Ze hadden genoeg keuze op de kaart van dingen die ik lekker vond, dus kiezen was nog lastig.

Mijn moeder koos voor de gehaktbal en mijn oma voor de kipschnitzel, van beiden heb ik ook geproefd en ook dat smaakte allebei goed.

Uiteindelijk besloot ik om voor een hele gekke combinatie te gaan, want ik had trek in beide gerechten. Namelijk een simpele kaaspannenkoek én Roseval partjes in schil en rozemarijn. Totaal geen combinatie normaal gesproken en de jongen bij wie we bestelden moest er dan ook om lachen. Maar hey ik was jarig, dus dan mag je extra gek doen!

Verder dronk ik er appelsap bij. Mijn moeder koos voor de gehaktbal en mijn oma voor de kipschnitzel, van beiden heb ik ook geproefd en ook dat smaakte allebei goed.

Mijn moeder koos voor de gehaktbal en mijn oma voor de kipschnitzel, van beiden heb ik ook geproefd en ook dat smaakte allebei goed.

Tot slot koos ik als toetje ook nog een bakje met vanille ijs en slagroom, maar je had ook genoeg andere lekkere keuzes. Mijn oma koos voor de Griekse yoghurt en mijn moeder voor de Muyer moorkop.

De prijzen van de maaltijden zijn ook erg goed betaalbaar. Verder is het restaurant erg groot, maar omdat het gebouw bestaat uit een soort aparte kamers, en een aparte bovenverdieping waar je ook kunt zitten, blijft het gezellig ogen. Zelf zaten wij vlakbij de ingang, gewoon beneden. Wij hadden bewust een raamplaats gereserveerd. Kort gezegd; ik vind het een sfeervol restaurant. Zeker een aanrader!

Leestip: Mijn review van Aladdin de musical!

Kende jij Graaf Floris in Muiden al? Wat is jouw favoriete maaltijd van dat restaurant?

Mijn moeder koos voor de gehaktbal en mijn oma voor de kipschnitzel, van beiden heb ik ook geproefd en ook dat smaakte allebei goed.