Review van Wildlands Emmen

Review van Wildlands Emmen

19 januari 2022 0 Door Marìs

Vandaag kunnen jullie mijn review van Wildlands Emmen lezen. Dit betreft een review gebaseerd op pre-corona-tijd. Want ik bezocht dit park voordat dit virus ontstond.

Review van Wildlands Emmen

Review van Wildlands Emmen

In dit artikel lezen jullie mijn review van Wildlands Emmen. Voor alle virus-ellende bezochten wij Wildlands in Emmen, we maakten er een gezellig dagje uit van. Voor ons houdt dat in, dat we ook op de locatie van die dag eten.

Leestip: Mijn review van Aladdin de musical!

Review van Wildlands Emmen

Wat betreft het park zelf; deze is ingericht in categorieën. Heel handig, want soms kun je een voorkeur hebben voor bijvoorbeeld de dieren uit Afrika, dan ga je lekker naar de Serenga toe.

Review van Wildlands Emmen

Of voor de zeedieren naar Nortica. Ga zo maar verder.

Review van Wildlands Emmen

Ook kun je varen door de jungle (Jungola), wat ik zelf wel leuk vond om te doen. In de Serenga kon je in een treintje die je vlak langs de dieren reed, zo moesten wij bijvoorbeeld stoppen omdat er giraffes aan het oversteken waren. En dat is toch wel een aparte ervaring in Nederland.

Review van Wildlands Emmen

Eigenlijk vermaak je je prima op zo’n dag in Wildlands. 1 dag was wat mij betreft ook wel genoeg om het hele park te zien, dat was makkelijk te doen.

Ook hebben wij gegeten in de jungle, waar we nog een aap op de wc aantroffen. Diverse mensen schrokken zich een hoedje toen ze de deur openden en dat is leuk om te zien. Vooral omdat ze daarna automatisch in de lach schoten. Want ja wie heeft er nou ooit een aap op de wc zien zitten?

Het eten in het restaurant was overigens prima. Dat smaakte goed en naar mijn mening was er ook genoeg keuze aan eten. Wat ik zelf altijd wel prettig vind. Wel vind ik het eten aan de prijzige kant. Dat is gewoon niet nodig. Hierdoor zul je ook mensen juist wegjagen, terwijl je ze juist naar je restaurant toe wilt lokken om geld te verdienen.

Souvenirs

Ook waren er genoeg souvenirs te vinden op het park, het is altijd leuk om rond te kijken in dat soort winkeltjes vind ik. Zelf koop ik dan nog wel eens een leuke paraplu (als ik er een nodig heb dan, niet kopen om het kopen!). Maar ook een notitieboekje is altijd handig.
Of natuurlijk gewoon cadeautjes voor kinderen die binnenkort jarig zijn! Bijvoorbeeld een leuk voorleesboekje of een schattige knuffel. Je vindt er altijd wel wat.

Maar ook hiervoor telt; dingen zijn wel aan de prijzige kant. Jammer, want daardoor heb ik zelf ook meerdere dingen laten liggen. Ik ga geen tig euro uitgeven aan een boekje, terwijl een boekje met ander onderwerp elders net zo leuk gevonden kan worden door een kind wat het krijgt. Ook hoorde ik diverse ouders kinderen iets weigeren wat het kind wilde hebben, omdat het duur gevonden werd.

Kort om; Wildlands Emmen bezorgd je een leuk dagje uit, maar ik zou er ook niet heel vaak heen hoeven. Na 1x heb ik het zelf wel gezien voor de eerst komende jaren. Aanrader? Ja, als je het nog niet kent, is het zeker leuk om te bezoeken! Ook als volwassenen!

Leestip: Hoe mijn liefde voor Gran Canaria begon!

Ben jij al eens in Wildlands Emmen geweest? Wat vond jij van dit park?

Review van Wildlands Emmen