Richard Groenendijk review

Richard Groenendijk review

4 januari 2023 2 Door Marìs

Je leest nu mijn Richard Groenendijk review. Ik ging half december voor het eerst naar een voorstelling van Richard, genaamd; Voor iedereen beter.

Richard Groenendijk review

Richard Groenendijk review

Richard Groenendijk review, is het artikel dat jullie vandaag lezen. Eigenlijk zou ik afgelopen zomer al naar de voorstelling zijn gegaan in Rotterdam, maar toen was ik helaas ziek. Dus toen ging het niet door. Van het theater kreeg ik toen netjes een tegoedbon, die ik later voor een andere voorstelling gebruikte. Toen ik keek waar Richard de voorstelling nog meer zou spelen en waarvoor nog goede kaarten te verkrijgen waren, kwam ik uit bij Harderwijk.

Leestip: Een dagje Barneveld!

Richard Groenendijk review

Een theaterzaaltje in Harderwijk, was dus ook waar ik uiteindelijk terecht kwam. Als ik opnieuw in Rotterdam had willen gaan, had ik een jaar moeten wachten. Dat vond ik toch net iets te lang duren. Daarom koos ik voor Harderwijk en hoefde ik maar een halfjaar te wachten.

Helaas is het geen echt theater. Zo staan alle stoelen gewoon achter elkaar, en zijn de rijen niet oplopend. Zit je ver weg, dan zie je dus vrij weinig. Zelf zaten wij nu op rij 6 en gelukkig kon ik de voorstelling prima zien.

Richard Groenendijk review

Er is er een jarig..! Wát een voorstelling was dit. Ik heb echt énorm gelachen. Waar ik cabaretiers meestal niet zo snel leuk vind, omdat ik niet van flauwe humor hou, vind ik Richard super! Zelf ben ik echt van de droge en sarcastische humor en om de nodige zelfspot kan ik ook altijd lachen. Omdat ik een show van Richard op tv gezien had en die erg leuk vond, durfde ik het wel aan om een kaartje voor deze voorstelling te kopen. 

Behalve bij Karin Bloemen, ben ik nog nooit bij een cabaretvoorstelling geweest, gewoon omdat ik ze op tv dus meestal niet leuk vind. Maar zowel Karin als Richard vind ik super!

Richard Groenendijk review

In deze voorstelling staat het bed centraal, het was een mooie manier om zijn eerste outfit te verbergen, want toen de dekens werden teruggeslagen bleek hij een énorme jurk aan te hebben waar je u tegen zegt. Dat zorgde dan ook meteen voor heel wat gelach in de zaal. Het is dat je tijdens voorstelling nooit foto’s mag maken, anders had ik er zeker eentje met jullie gedeeld! 

Er zijn natuurlijk altijd mensen die eigenwijs zijn en tóch tijdens de voorstelling een foto maken. Maar ja zo’n telefoon geeft licht en dús ziet meneer Groenendijk dat en neemt je meteen op de hak. En terecht! Daar moest ik stiekem dan ook extra hard om lachen. Dan moet je je maar gedragen 😉

Richard Groenendijk review

Ja hoor, daar zijn ze dan, de gladiolen! Beter slotapplaus-foto’s, dan helemaal geen foto’s vind ik altijd! Ik kan natuurlijk wel gaan vertellen wat er allemaal voorgekomen is in de voorstelling, maar dat is niet leuk. Ik zou zeggen; ga gewoon lekker zelf kijken. Je hebt gegarandeerd een avondje lol!! Richard is gewoon écht een goede cabaretier. Ik moet altijd weer lachen om die man, of hij nou op tv is of dat ik in het theater zit. Heerlijk hoe ad rem hij overal op reageert. Hopelijk volgt er snel weer een nieuwe voorstelling, want ik zou zeker weten weer naar een voorstelling van Richard gaan!

Leestip: Charlie & the chocolate factory musical review!

Ben jij weleens bij een voorstelling van Richard Groenendijk geweest en wat vond je ervan?!

Richard Groenendijk review