Sunset Boulevard Katwijk review

Sunset Boulevard Katwijk review

2 november 2022 0 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn artikel; Sunset Boulevard Katwijk review. dit was het grand café/ restaurant waar wij tussen de middag gingen lunchen.

Sunset Boulevard Katwijk review

Sunset Boulevard Katwijk review

Tijdens een dagje uit, lunchten we in Katwijk en dus lezen jullie mijn Sunset Boulevard Katwijk review. We dachten; een grand café heeft altijd veel keuze, dus daar gaan we naar binnen.

Leestip: Dagje De Koog!

Sunset Boulevard Katwijk review

En wat een leuke gezellige inrichting hadden ze hier! Echt super sfeervol.

Sunset Boulevard Katwijk review

De keuze die er wasviel me een beetje tegen, zo had ik bijvoorbeeld wel een ham-kaas tosti verwacht maar dat was er niet. Maar als nog kon ik gelukkig wel iets van de kaart kiezen dat ik lekker vond.

Dat was wel even een lesje voor een volgende keer; dan moet ik maar gewoon weer van tevoren uitzoeken waar we kunnen eten dat voldoende keuze heeft voor ons.

Ik had een broodje kroket besteld en nog los een bakje patat. Het broodje kroket was wat mij betreft prima, al was het wel fijn geweest als het brood niet zo erg uit elkaar viel. Maar afgezien daarvan was de smaak echt prima. Het personeel was ook erg vriendelijk, dat vind ik ook altijd een pluspunt. Het eten zelf kwam ook wel vrij snel, wat fijn was omdat we flinke trek hadden. De patat vond ik wat minder lekker, als ik patat bestel hoef ik er geen kruiden op, maar dat is persoonlijk.

Leestip: Review van Eigeweis De Koog!

Wat is jouw favoriete lunchtentje in Katwijk?

Sunset Boulevard Katwijk review