‘t Pannekoekenhuisje review

‘t Pannekoekenhuisje review

16 maart 2022 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn artikel; ‘t Pannekoekenhuisje review. Dit restaurantje zit op de boulevard van Scheveningen.

‘t Pannekoekenhuisje review

’t Pannekoekenhuisje review

Vandaag lezen jullie mijn artikel; ’t Pannekoekenhuisje review. In oktober at ik hier samen met mijn moeder, voordat we naar de musical Aladdin gingen. We sliepen tijdens dat bezoek in een hotel en besloten om lekker op de boulevard uit eten te gaan. Hier zitten genoeg tentjes waar je uit kunt kiezen. Je kunt hier dan ook aangeven als je naar het theater gaat, dan houden ze daar bij de meeste restaurantjes rekening mee, zodat je op tijd je eten op hebt.

Leestip: Review van Landal Twenhaarsveld in Holten!

‘t Pannekoekenhuisje review

Ik koos voor een kaaspannenkoek. Mijn moeder nam er eentje met advocaat, een bolletje vanille ijs en slagroom.

‘t Pannekoekenhuisje review

Op mijn pannenkoek zie je duidelijk dat er gewoon 4 plakjes kaas op gelegd zijn. Qua presentatie had het dus echt wel beter gekund, en heb ik ook wel eens beter gezien. De smaak van de kaas was wel echt prima. Ik heb genoten van deze pannenkoek.

‘t Pannekoekenhuisje review

Als toetje kozen wij beiden voor vanille ijs met slagroom. Ook deelden wij samen nog een portie poffertjes. Ook dit was erg lekker. Het eten hier dus echt helemaal prima!

Wat wel een beetje vervelend was, was dat we soms lang moesten wachten voordat we iemand van het personeel konden aanspreken. Maar dat kwam omdat er zieken waren. Dus dat is overmacht. Het personeel dat er was, was wel vriendelijk en maakte hier en daar een grapje, wat ik altijd wel gezellig vind.

Wat mij betreft is dit restaurantje zeker het bezoeken waard als je van pannenkoeken en poffertjes houdt!

Leestip: Review Bilderberg Europa hotel Scheveningen!

Wat is jouw favoriete restaurantje in Scheveningen?

‘t Pannekoekenhuisje review