The market hotel Groningen review

The market hotel Groningen review

15 februari 2023 2 Door Marìs

The market hotel Groningen review. In oktober 2022 sliepen wij een nachtje in The Market hotel in Groningen.

The market hotel Groningen review

The Market hotel Groningen review

The Market hotel Groningen review. Omdat wij de dag in Groningen doorbrachten en twee keer op een dag heen en weer rijden van en naar huis wel erg vermoeiend zou zijn, bleven we slapen. Na een beetje gezocht te hebben kwam ik bij dit hotel uit. Lekker midden in de stad, maar toch redelijk rustig gelegen. Wij keken uit op het gebouw wat helemaal rechts op de foto staat.

Leestip: Mijn review van Aladdin de musical!

The market hotel Groningen review

Het slaapgedeelte. Er stond een tweepersoonsbed, bureau met stoel, bankje en een kleine salontafel. Verder stond er naast het bed ook nog een kast met glazen deuren. Dat oogt in elk geval lekker ruimtelijk, al vond ik de kamer evengoed een prima formaat hebben. Het bed sliep heerlijk!

The market hotel Groningen review

Via de deur rechts kom je de kamer binnen. De deur recht vooruit is de wc deur. Ook was er nog een tv op de kamer, maar hiervan hebben wij geen gebruik gemaakt. Waar we wel gebruik van gemaakt hebben is van de mogelijkheid om koffie/ thee te zetten. We hebben beiden ’s avonds nog lekker een kop thee genomen. Jammer dat het niet mogelijk was om chocolademelk te maken, anders had ik dat graag gedaan.

The market hotel Groningen review

De badkamer. Je kon in de douche kiezen voor de regendouche, of de gewone douchekop. Het grappige aan de badkamer was dat je er zo in kon lopen, want er zat geen deur voor. Al met al een prima badkamer.

The market hotel Groningen review

Alleen met je sleutelkaart kun je naar boven, dat is dus wel handig gedaan, zo kan er niemand stiekem naar boven gaan. Naar beneden kon je wel zonder kaart, daarom is de 0 groen omrand. Zelf zaten wij op de 5e verdieping.

The market hotel Groningen review

Ontbijt deel 1. In de ochtend lagen er diverse broodjes die je kon pakken. Allemaal lekker vers.

The market hotel Groningen review

Het beleg. Ook kon je diverse soorten fruit pakken. En de jam zat in de leuke pompjes rechts, 3 soorten. Daar stond dan een heel klein schoteltje bij waarop je de jam kon doen. Handig systeem! 

The market hotel Groningen review

Warm gedeelte van het ontbijt. In eerste instantie dacht ik; hm het valt een beetje tegen, want er is niet zoveel bijzonders aan de warme kant, maar toen ik later deze foto maakte, zag ik ineens wel allemaal lekkere dingen. Dat was de eerste keer dat ik er liep gewoon op en daarom stond er dus niet veel bijzonders. Zo ook lekkere kleine pancakes.

The market hotel Groningen review

Mijn ontbijt. Zoals jullie zien heb ik me goed uitgeleefd en ik zat op het eind dan ook echt propvol. Maar lekkere dingen laat je niet staan. Verder had ik er nog een verse jus bij en een kop kamille thee. En alles smaakte echt top. 

Wanneer je een hotel zoekt in Groningen vind ik The Market hotel absoluut een aanrader! Ik heb totaal geen last gehad van wat er op straat gebeurde. Nu moet ik zeggen dat ik er op een dinsdagavond sliep, dus wellicht speelt dat mee. Wel was het herfstvakantie. Hoe het er in het weekend is weet ik dus niet.

Klein detail; ik sliep hier op mijn verjaardag en daar werd niks over gezegd en niks aan gedaan, hoewel ik wel mijn paspoort moest laten zien bij het inchecken. Dat was dus wel een klein beetje jammer. Al staat er dan maar een felicitatie kaartje, dat zou al leuk zijn.

Leestip: Een dagje Groningen!

Zijn jullie al eens in The Market hotel geweest?

The market hotel Groningen review