Van der Valk Almere review

Van der Valk Almere review

14 september 2022 1 Door Marìs

Vandaag is het tijd voor weer een restaurant review van een lunch, namelijk; Van der Valk Almere review.

Van der Valk Almere review

Van der Valk Almere review

Jullie lezen mijn Van der Valk Almere review. Met onze zanggroep mochten wij 2x optreden op de Floriade, en een keer gingen we voor die tijd hier lunchen met een paar mensen. Zo kom je nooit in Almere en zo ineens een paar keer achter elkaar. Want ik was natuurlijk zelf ook al bij de Floriade geweest, nog voordat ik wist dat we er zouden gaan optreden met onze zanggroep.

Van der Valk Almere review

Omdat het idioot druk was, heb ik in het restaurant zelf geen foto’s gemaakt van hoe alles neergezet was. Maar je kon dus gewoon lekker rondlopen en pakken wat je wilde. Ik maakte er een rare lunch van en pakte gewoon alles wat ik lekker vond. En het smaakte inderdaad allemaal top! Vooral ook leuk dat ze zelfs kleine wentelteefjes hadden liggen, die heb ik later nog bijgehaald!

Van der Valk Almere review

Een stukje verderop was er ook een soort bar met allemaal ijstaarten. Ook was er een klein ijskraampje, ik nam alleen een bolletje vanille ijs, naast diverse stukjes ijstaart en het was stuk voor stuk allemaal erg lekker.

Dat is voor mij reden genoeg dat ik zeg; lunchen bij Van der Valk Almere is zeker een aanrader! Voor wat je allemaal kunt pakken vind ik de prijs ook zeker netjes. Je drinken zit hier ook al bij in. In elk geval als je koffie of thee of een sapje neemt die je op de tafel geserveerd krijgt.

Leestip: Een dagje Lochem!

Hebben jullie hier weleens geluncht en hoe beviel dit?

Van der Valk Almere review