Van der Valk Nootdorp review

Van der Valk Nootdorp review

18 mei 2022 2 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn artikel; Van der Valk Nootdorp review. Recent sliepen wij in dit hotel en daarom geef ik jullie nu mijn review.

Van der Valk Nootdorp review

Van der Valk Nootdorp review

Vandaag lezen jullie wat ik van dit hotel vind in mijn artikel; Van der Valk Nootdorp review. recent sliepen wij 1 nacht in dit hotel en daarom geef ik jullie vandaag mijn review van dit hotel. Zelf was ik nog nooit in Nootdorp of dit hotel geweest.

Leestip: ’t Pannekoekenhuisje Scheveningen review!

Van der Valk Nootdorp review

Dit is het slaapgedeelte van de kamer. Helaas hadden wij een kamer aan de kant van de snelweg én het spoor. Op voorhand had ik al op google gekeken en het spoor even compleet gemist. De snelweg had ik wat verder weg verwacht. Tip voor als je dus niet kunt slapen met deze geluiden, net als ik; vraag een kamer aan de andere kant van het hotel.

Het bed zelf lag echt prima en de kamer was mooi ruim. Het bed lag prima, maar 1 nadeel; het kraakt! En dat komt omdat het bed een leatherlook heeft. Om de matrassen zit ook een hoes met leatherlook. Leuk om het zicht, maar enorm irritant als je wilt slapen en de ander zich omdraait (of jij zelf). Als ze dat zouden aanpassen, zou dat een stuk prettiger slapen! 

Van der Valk Nootdorp review

Hier het gangetje met de kast, kluis, koelkast en kapstok. Ook kon je zelf koffie of thee maken, wat altijd wel prettig is. 

Van der Valk Nootdorp review

En de badkamer met douche, bad en wc. De badkamer was ook mooi ruim, het enige wat niet echt handig was, was dat de wc achter de deur zit. Maar ik snap de indeling wel, anders was dat echt zo’n verdomhoekje waar je niks mee deed en hadden ze het bad moeten opofferen. Wat heel handig was, was dat het licht onder het bad aan en uit gaat door bewegingssensoren. Zodra er in de hotelkamer een tijd niet bewogen is, gaat het licht onder het bad uit. Maar zodra je bijvoorbeeld uit bed stapt, gaat het licht onder het bad aan. Zo kun je gewoon alle lichten uit doen en toch je weg vinden als je ’s nachts naar de wc moet.

Ontbijt

Van der Valk Nootdorp review

Borden, bestek, servetjes en drinken. Aan deze kant pakte ik mijn verse sinaasappelsap. Dat hoort echt bij een hotel-ontbijtje vind ik. Het enige wat mij stiekem wel een beetje stoorde, is dat ze half februari kennelijk nog steeds niet de tijd gevonden hebben om de kerstversiering op te ruimen. 

Van der Valk Nootdorp review

Diverse broodjes, lekkernijen en beleg. Er waren bijvoorbeeld mini koffiebroodjes, diverse soorten verse broodjes zoals kaiser sneetjes, croissants en mini pistolets. Op een andere plek stonden bijvoorbeeld ook gewone bolletjes. Ook was er ontbijtkoek of crackers aanwezig. Als snacks hadden ze muffins en mini donuts.

Daarnaast kon je ook kleine pannenkoekjes pakken en diverse soorten ei.

Kaas en fruit. Ook aan beleg was er geen gebrek, kaas en worst, maar ook jam, hagelslag of dat soort dingen. Ook waren er diverse soorten fruit die je kon pakken en chocomel of fristi.

Mijn ontbijtkeuze. Alleen mijn thee en pannenkoekje staan er niet bij op de foto, maar ik koos voor muntthee. Het smaakte allemaal meer dan prima, alleen de croissant viel een klein beetje tegen. Ik heb ze wel eens lekkerder gegeten. Maar vies wat hij ook zeker niet.

Verder was het personeel vriendelijk en het hotel was ook schoon. Klein irritant detail was dat er in de kamer steeds een of ander afzuigsysteem aan stond wat herrie maakte. Wij konden het niet uit krijgen en er lag ook nergens een handleiding van hoe de verwarming/ airco te bedienen. Ook hadden wij zelf niet de mogelijkheid om het raam open te zetten, dat zat dicht en op slot en er was een sleuteltje voor nodig om het raam te kunnen openen. 

Leestip: Een dagje Rotterdam!

Wat is jouw favoriete hotelontbijt?